30 / 04 / 2024

Kırıkkale Belediyesi otobüs terminalini satıyor!

Kırıkkale Belediyesi otobüs terminalini satıyor!

Kırıkkale Belediyesi21 bin 997 metrekare büyüklüğünde arsası olan şehirlerarası otobüs terminalini satışa çıkardı



Kırıkkale Belediye Başkanlığı Yaylacık Mahallesi'ndeki mülkiyeti kendisinin olan 21 bin 997 metrekarelik arsa ile birlikte üzerindeki 4 bin 934 metrekare kapalı alanı olan şehirlerarası otobüs terminalini satışa çıkardı.

Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs terminali hizmet binası müştemilatı ile birlikte, belediye tarafından satılacak. Yapılan açıklamalara göre kapalı teklif ve açık artırma usulü ile gerçekleşmesin beklenen ihale için 12 milyon 586 bin + KDV tahmini bedel tayin edildi. İhale 14 Temmuz 2010 günü saat 10.00' da Kırıkkale Belediye binasında gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

--

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, şehirlerarası otobüs terminali hizmet binası ve müştemilatı ile aynı yerde Kırıkkale
Belediyesine ait taşınır demirbaşları satmak üzere ihale açtı.

Buna göre Yaylacık mahallesi 14 parseldeki toplam 21 bin 997 metrekarelik arsa üzerindeki, 4 bin 934 metrekare kapalı alanlı, Kırıkkale şehirlerarası otobüs terminali hizmet binası ve müştemilatı ile aynı yerde Kırıkkale Belediyesine ait taşınır demirbaşlar satılacak.

İhale, 14 Temmuz 2010 tarihinde saat 10.00'da kapalı teklif (açık artırma) usulü ile Kırıkkale Belediye Başkanlığında yapılacak.

Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs terminali hizmet binası müştemilatı ile birlikte, aynı yerde Kırıkkale Belediyesine ait taşınır demirbaşların, tahmin edilen muhammen bedeli 12 milyon 586 bin lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı ise muhammen bedelin yüzde 3'ü tutarındaki 377 bin 580 lira olarak belirlendi.

İhaleye ait şartname, Kırıkkale Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden ücretsiz olarak görülebileceği gibi aynı yerden bedeli mukabili satın alınabilecek.

Söz konusu ihaleyi kazanan alıcı, ihale bedelinin yüzde 20'sini ve KDV bedelini peşin yatıracak, kalan miktar 4 eşit taksitle 1 yıl içerisinde Kırıkkale Belediyesine ödenecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 14 Temmuz 2010 tarihinde saat 10.00'a kadar Kırıkkale Belediyesi Encümen Başkanlığına verilecek.
AA

Konuyla ilgili diğer haberler

12 milyona terminal
Kırıkkale Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'ndeki mülkiyeti kendisinin olan 21 bin 997 metrekarelik arsa ile birlikte üzerindeki 4 bin 934 metrekare kapalı alanı olan şehirlerarası otobüs terminalini satışa çıkardı. Yapılan açıklamalara göre kapalı teklif ve açık artırma usulü ile gerçekleşmesin beklenen ihale için 12 milyon 586 bin + KDV tahmini bedel tayin edildi. İhale 14 Temmuz 2010 günü saat 10.00' da Kırıkkale Belediye binasında gerçekleştirilecek.
Emlakkulisi


Geri Dön