13 / 05 / 2024

Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje! 

Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje! 

Kırımlı İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de yükselen Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen ayrıntılar...



Kırımlı Cadde projesi, Kırımlı İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Bir kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı. 

2023'ün Nisan'ında start verilen Kırımlı Cadde kentsel dönüşüm projesinde, 250 adet konut ile 14 adet dükkan yer alıyor. Proje 14 katlı bloklardan oluşuyor ve 40 bin metrekareyi kapsıyor. 

Kırımlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Kırımlı, Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Musa Akdağ, İstanbul Global Partners Proje Pazarlama Kurucu Başkanı ve Arap-Türk İş Adamları Derneği’nin Kurucu Başkanı İsmail Altın ve yaklaşık 2 bin davetli, projenin lansmanına katılım gösterdi. 

Kırımlı Cadde nin lansmanı yapıldı! Yeni proje! 

Kırımlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Kırımlı, lansmanda yaptığı açıklamasında önemli projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerinin altını çizdi ve "Biz projelerimizi hayata geçirirken vatandaşlarımızı konut sahibi yaparken ülke ekonomisine katkı sunuyoruz. Yabancı yatırımcılar sayesinde de ülkemize döviz girdisi sunuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Yakın bir zamanda faizlerin düşmesi ile birlikte devletten ekspertiz konusunda da kolaylık yapılmasını beklediklerine dikkat çeken Emin Kırımlı, önemli projeleri hayat geçireceklerini yineledi. 

İstanbul Global Partners Proje Pazarlama Kurucu Başkanı ve Arap-Türk İş Adamları Derneği’nin Kurucu Başkanı İsmail Altın, lansmanda önemli açıklamalarda bulundu. 

Kırımlı Cadde nin lansmanı yapıldı! Yeni proje! 

Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Musa Akdağ da  "Ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürüyoruz. Küçükçekmece’deki projemizin lansmanına büyük talep gelmesi konuta talep olduğunun açık göstergesi. Bürokrasideki işlemlerin daha hızlı şekilde çözülmesi gerekiyor" açıklamasında bulundu. 

İstanbul Global Partners Proje Pazarlama Kurucu Başkanı ve Arap-Türk İş Adamları Derneği’nin Kurucu Başkanı İsmail Altın da lansmandaki açıklamasında, yabancı yatırımcılarla bir araya geldiklerine dikkat çekti ve "Ülkemizin yabancı yatırımcıya ihtiyacı var. Bizim ülkemizde prosedürler aylar sürüyor. Bu konuları bürokrasi süreçlerini hızlandırmamız gerek. Bu ülkenin kentsel dönüşüme ihtiyacı var. Acilen kentsel dönüşümün önü açılmalı. Bir an önce kendi öz sermayemizi yatırıma dönüştürmemiz gerekiyor. Bugünkü lansman açılışımıza binlerce yerli-yabancı yatırımcı geldi. Bugün dünyada 490 milyar dolar sermaye var. Bu sermayenin büyük bir bölümü Yunanistan ve Dubai’ye kaymakta… Türkiye’nin bu pastadan aldığı pay ise sadece yüzde bir buçuk civarında… Son yıllarda yurt dışına para kaçışı mevcut. Biz bunu tersine çevirmeliyiz" ifadelerini kullandı. 

İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Envoy Beykoz'un ilk etabı Envoy Vadi yakında satışta! Yeni proje!

İş GYO'dan Ömerli ve Balmumcu'ya 2 yeni proje geliyor!

 


Geri Dön