Genel

Kırk Konak Tarabya'da fiyatlar 700 bin dolardan başlıyor!

Kırkkonak Tarabyada konut fiyatları 700 bin dolar ile 1 milyon 700 bin dolar arasında değişiyor. Kırkkonak Tarabyada, 11 bin metrekare alan üzerinde Gözde, Güzide ve Nadide adlı 3 ayrı tipte 8 bloktan oluşuyor

Beyaz İnşaat ve Çiftkurtlar Grubu işbirliğiyle Tarabya'da konumlandırılan Kırkkonak Tarabya, toplam 40 adet lüks konuttan meydana geliyor. Türkiyenin seçkin mimarlarından Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarlanan Kırk Konak Tarabya projesi tasarımından sunduğu olanaklara kadar her ayrıntısı sizin için, size özel düşünülmüş ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Projede, farklı beğeni ve ihtiyaçlara göre Gözde, Güzide ve Nadide olarak isimlendirilen 3 ayrı blok tipi bulunuyor.

155 metrekare ile 465 metrekare arasında değişen süper lüks dairelerin yer aldığı projede iklimlendirme sistemi, mutfak ve banyoda 1. sınıf seramik yer döşemesi, odalar ve salon lamine parke, merdiven, hol ve sahanlık granit, 1. sınıf armatür ve vitrifiye, ankastre beyaz eşyalar (Ocak - Bulaşık Makinası - Fırın), paslanmaz çelik davlumbaz, hidro masajlı küvet ve hilton dolaplar mevcut.

Kırkkonak Tarabyada konut fiyatları 700 bin dolar ile 1 milyon 700 bin dolar arasında değişiyor. Kırkkonak Tarabyada, 11 bin metrekare alan üzerinde Gözde, Güzide ve Nadide adlı 3 ayrı tipte 8 bloktan oluşuyor.

Kırk Konak Tarabya ayrıcaklıklar;

40 Daireli Butik Site Konsepti
24 Saat Güvenlik
Isı - Ses İzolasyonu
Açık - Kapalı Otopark
Yüzme Havuzu
Kapalı Devre Kamera Sistemi
Intercom Sistemi
Akıllı Ev Altyapısı
Asansör
Sauna
Fitness Center
Squash Kortu
Jeneratör

www.kirkkonaktarabya.com.tr

(0212) 262 29 11-12


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com