29 / 04 / 2024

Tarabya Kırk Konak'ta 703 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Tarabya Kırk Konak'ta 703 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Firma: Beyaz İnşaat ve Çiftkurtlar ortaklığı

Proje: Kırkkonak Tarabya

Türkiye’nin seçkin mimarlarından Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarlanan Tarabya Kırk Konak projesinde minimum konut fiyatı 703 bin dolar olarak belirlendi



Beyaz İnşaat ve Çiftkurtlar ortaklığı imzasıyla Sarıyer Tarabya'da 11 bin metrekarelik alana kurulan  Kırkkonak Tarabya  projesinde teslimler önümüzde Aralık ayında gerçekleşecek. Gözde, Güzide ve Nadide adlı 3 ayrı tipte 8 bloktan meydana gelen projede toplam 40 konut bulunuyor.


Butik bir proje olarak tasarlanan Tarabya Kırkkonak projesinde ev fiyatları 703 bin dolar ile 1 milyon 500 bin dolar arasında değişiyor. 3+1, 4+1 ve 6+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Tarabya Kırkkonak Evleri'nde dairelerin alanları 155 metrekare ile 322 metrekare aralığında.


Konutların 1. sınıf seramik yer döşemesi, odalar ve salonda lamine parke, 1. sınıf armatür ve vitrifiye, ankastre beyaz eşyalar (Ocak, bulaşık makinası ve fırın), paslanmaz çelik davlumbaz ile teslim edildiği projede sosyal alanlar oldukça zengin. Ünlü mimar Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarımı yapılan Kırkkonak Tarabya'da yüzme havuzu, kapalı devre kamera sistemi, akıllı ev altyapısı, sauna, fitness center, squash kortu, jeneratör, açık ve kapalı otopark yer alıyor. 


Boğaz’a yakınlığı, özel konumu ve mimarisiyle dikkat çeken Kırkkonak Tarabya projesinde konutlar akıllı ev teknolojisiyle donatıldı.


0212 262 29 11-12   


http://www.kirkkonaktarabya.com.tr   


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön