29 / 04 / 2024

Kırklareli Üniversitesi inşaat mühendisi personel arıyor!

Kırklareli Üniversitesi inşaat mühendisi personel arıyor!

Kırklareli Üniversitesi   koşulları belirtilen kadrolara akademik personel arıyor. İnşaat Mühendisliği bölümüne 1 Yrd. Doçenç alacak olan üniversiteye yapılacak olan başvurunun Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılması isteniyor …



Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesine göre öğretim üyeleri alınacaktır. Başvurular ilanın yayımından itibaren 15 gün içinde aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

Profesör ve Doçent kadroları için, 2547 sayılı Kanunda belirtilen niteliklere sahip adayların, 'Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'ne göre başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri üç adet fotoğraf, Doçentlik Başarı Belgesi, nüfus cüzdan sureti, lisans, yükpek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri, askerlik durum belgesi fotokopisi, özgeçmiş, yayın listesi (başlıca araştırma eseri belirtilecek) ve yayınlarını kapsayan dosyalarını Profesör adayları 6 takım, Doçent adayları 4 takım halinde vereceklerdir.

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü İnşaat Mühendisliği bölümüne 1 Yrd. Doçenç alacak.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar, 2547 sayılı Kanunda belirtilen asgari koşullara sahip olmalıdır. Adaylar; başvuracakları Anablim Dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri 3 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı sureti, doktora belgesi, lisans, yüksek lisans diploma fotokopileri, askerlik durum belgesi, özgeçmiş, yayın listesiyle bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya vereceklerdir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomalarının denkliğinin Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir.
Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Münevver Danış/Emlakkulisi.com


Geri Dön