Perakende

Kırmızı et, beyaz et ve ayçiçek yağına dev indirim! Son fırsat, görmedim duymadım demeyin! 13 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market ayçiçek yağı, kırmızı et ve beyaz et ürünlerine indirim yaptı. Peki indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 13 Eylül 2022 Salı Migros indirimli ürünler fiyat listesi...Son zamanlarda yükselen enflasyon vatandaşın alım gücünü düşürdü

Migros Marketten kaçırılmayacak buyük indirim tüketiciyi bekliyor. Son zamanlarda yükselen enflasyon vatandaşın alım gücünü düşürdü. Durum böyle olunca tüketici ucuz, indirimli ve kampanyalı ürünleri araştırmaya başladı. Bugün Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Migros'un kampanyalarını sizler için listeledik. 14 Eylül 2022 tarihinde yani bugün son bulacak kampanyada pek çok et çeşitleri indirime girdi.

 

Peki Migros'ta bu hafta hangi ürünler indirime girdi? Tüketici indirimden nasıl yararlanacak? Migros'ta et indirim günleri ne zaman son bulacak? Migros'ta kırmızı et, beyaz et ne kadar? İndirimli ayçiçek yağı ne kadar? İşte detaylar...

 

MİGROS İNDİRİMLİ  AYÇİÇEK YAĞI FİYAT LİSTESİ 13 EYLÜL 2022 SALI

 

MİGROS İNDİRİMLİ ET ÇEŞİTLERİ  FİYAT LİSTESİ 13 EYLÜL 2022 SALI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.migros.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 13 Eylül 2022 tarihinde saat 13:01'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 29 kuruş, euro 18 lira 48 kuruş, altının gramı ise 1.022 lira değerindedir.

ŞOK Markette zeytinyağı, süt, bulgur indirimi! ŞOK 14 Eylül kataloğu yayımlandı! İşte 14 eylül 2022 fiyat listesi...

Hakmar Express'te ayçiçek yağı ve çayda şok ucuzluk! Hakmar kataloğunda neler var? 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yarış kızıştı, süre uzadı, zamlar peş peşe geldi! Bankaların emekli promosyon yarışı durmak bilmiyor! ING, TEB, İşbank..