04 / 05 / 2024

Kırşehir Belediye Meclisi'nin kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kırşehir Belediye Meclisi'nin kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

KIRŞEHİR Belediye Meclisi aylık olağan toplantısını yaptı.Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkanı Yardımcısı Veli Şahin başkanlığında 5 Mart Perşembe günü saat 14.00’te bir araya geldi.



Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen Mart ayı Belediye Meclis toplantısında gündemdeki konular görüşüldü.

On madde ile birlikte 3 gündem dışı konunun görüşüldüğü Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı açılış ve yoklamanın ardından 5 Şubat 2015 tarihli Şubat ayı Meclis kararlarının okunarak, kabul edilmesiyle başladı.


mar Komisyonu raporu ile İmar Komisyonu’ndan havale edilen Kırşehir Belediyesi Kentsel Tasarım, Mimari, Estetik Kurulu Çalışma Esas ve Usullerine İlişkin Yönetmelik ile Kırşehir Belediyesi Akaryakıt ve LPG İstasyonları Yönetmeliği görüşüldü.


İmar Komisyonu’na havale edilecek talepleri değerlendirilerek, Atık Su Arıtma Tesisi’nin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Teşkilat Yapısı ve Çalışma Esaslarına Dair Yönerge’ye eklenmesi konusu Belediye Meclis üyelerinin bilgisine sunuldu.


Üniversite öğrencilerin indirim yapılması, Viyana’dan Kırşehir’e Gönül Köprüsü Eğitim ve Kültür Ziyareti projesi için finansman ödemesi konusunda karar alan Belediye Meclis üyeleri, Kırşehir Sağlık İl Müdürlüğü’nün ambulans talebini de oy birliği ile kabul etti.


Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında 3 gündem dışı madde de ele alındı. Belediye Başkanı’na yetki verilmesi konusu ile yer tahsis ücreti ile yurtdışı görevlendirilmeleri konularını değerlendirilen toplantıda, Belediye Meclis üyelerinin görüşlerine yönelik bazı kararlar alındı.


Kırşehir Çiğdem Gazetesi


Geri Dön