28 / 04 / 2024

Kırşehir Kent Park'ın açılışı gerçekleştirildi!

Kırşehir Kent Park'ın açılışı gerçekleştirildi!

Kırşehir’in çılgın projesi olarak görülen ‘Kent Park’ projesi açılışı sağanak yağmur altında yapıldı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "2009 yılında projeyi ilk sunduğumda bana 'bu çocuk hayal görüyor’ demişlerdi" dedi...




Kırşehir’in çılgın projesi olarak görülen ‘Kent Park’ projesi açılışı sağanak yağmur altında yapıldı.


Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "2009 yılında projeyi ilk sunduğumda bana 'bu çocuk hayal görüyor’ demişlerdi" dedi.


Belediye Başkanı Bahçeci açıklamasında, “Bugün Allah’ın rahmeti de bizimle birlikte geldi. İnşallah Kent Park Kırşehir’e uğurlu olacak. Türkiye’nin en güzel kent parkı olacak dedim. 2009 yılında bunu söylediğimde Kırşehirliler bana bu çocuk da hayalperest çıktı dediler. Çünkü Kırşehir 2009 yılında böyle bir parkı hayal bile edemiyordu. Kırşehir’in çevresindeki vilayetler büyürken Kırşehir hep küçülmekten şikayet etti. Kırşehir dedikodu siyaseti yapmaktan küçüldü. Birbirimizle uğraşmaktan hizmet etmeye fırsat bulamadık. Biz beş yıldır dedikodu siyaseti yapmadan Kırşehir’i bir ve beraber gördük. Gelin bir olalım beraber olalım iri olalım diri olalım Kırşehir’in geleceğini beraber inşa edelim” şeklinde konuştu.


Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan, Muzaffer Aslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Kırıkhan Olay


Geri Dön