28 / 04 / 2024

Kırşehir'e kapalı çocuk oyun alanı yapılacak!

Kırşehir'e kapalı çocuk oyun alanı yapılacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir için yeni dönemde hazırladığı 40 projeden çocuklar için olanını açıkladı. Yaşar Bahçeci, ‘Çocuklarımızın ve ailelerinin kış geldi park bitti derdine son veriyoruz’ dedi...




Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir için yeni dönemde hazırladığı 40 projeden çocuklar için olanını açıkladı.


Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ‘Çocuklarımızın ve ailelerinin kış geldi park bitti derdine son veriyoruz’ dedi.


Kapalı Çocuk Oyun Alanı Projesi ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Eğer çocuklu bir aile iseniz sonbahar ve kıs aylarında, ya da hafta sonlarında çocuğunuzla birlikte kaliteli zaman geçirecek, oyun oynayacak yerlere ihtiyacınız vardır. 3-12 yas yas grubu çocuklar için tasarladığımız kapalı çocuk oyun alanı Kırşehir’de çocuklar için önemli bir sosyal alan olarak projelendirildi.


Bu proje çocuklar ve oyun alanları üzerine yapılmış bilimsel araştırmalar ve belgeler ışığında tasarlandı.


Kapalı Oyun Alanı projemiz 3-12 yaş çocuk aralığına hitap eder nitelikte olup, kapasitesi 200 kişilik olacak.


Projemizde ayrıca çocukları paylaşmaya teşvik eden, Oyuncak Evi’de yer alıyor. Çocukların, yetişkinlerin kullanmadıkları oyuncaklarını verdiği, diğer çocuklarında kütüphanelerdeki gibi oyuncaklarını ödünç alıp, daha sonra getirdiği Oyuncak Evi’nin kontörlü uzman bir kadro denetiminde yapılacak.


Yapacağımız bu proje ile Kırşehir’e yeni bir sosyal alan daha ekleyerek hem çocukların hem de ailelerin hoşça vakit geçireceği muhteşem bir alan oluşturuyoruz. Yeni dönemde bizlere yetki verdiğinizde projelerimizi teker teker gerçekleştirerek Kırşehir’i marka şehir yapma yolunda adımlarımız başarıyla devam edecek” şeklinde konuştu.



Doğu Rehberi


Geri Dön