Kent Haberleri

Kişi başına 27 bin TL promosyon ödeyecekler! Çılgın Türkler yine iş başında

Son dakika gelen promosyon haberi herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı. İşte kişi başı 27 bin TL ödenmesi beklenen promosyon haberinin detayları... Çok sayıda vatandaş hem bankalar hem de iş yerleri sayesinde promosyonlarına kavuşuyor

Promosyon furyası aldı başını gidiyor. Çok sayıda vatandaş hem bankalar hem de iş yerleri sayesinde promosyonlarına kavuşuyor. Son dakika gelen promosyon haberi de kurumda çalışan işçileri sevince boğdu. 

27 BİN TL ÖDEYECEKLER

Çünkü ödenecek promosyon miktarı öyle böyle bir miktar değil. İşçilere ciddi anlamda promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. İşte promosyon ödemesiyle ilgili tüm detaylar... 

Çalışanlar için promosyon adımı resmen atıldı! Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve yetkili sendikaların katılımıyla oluşturulan komisyon ile banka arasında yapılan promosyon görüşmelerinde imzalar atıldı. Bu kapsamda çalışanlara 27 bin TL ödeme yapılacak.

Samsun’da görev yapan 14 bin 657 sağlık çalışanına tek seferde 27 bin TL maaş promosyonu ödemeyi kapsayan anlaşmada imzalar atıldı. Samsun İl Sağlık Müdürlüğü binasında yapılan anlaşmaya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, komisyon üyeleri ile banka yetkilileri imza attı. 

ÖDEMELER KASIM AYINDA

Akabinde Sağlık-Sen tarafından yapılan açıklamada, “İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen banka promosyonu görüşmelerinde; İl Sağlık Müdürlüğümüz ve yetkili sendikaların katılımıyla oluşturulan komisyon ve banka yetkilileri ile varılan anlaşma neticesinde 1 yıl ilaveli olarak ve ceza şartı olmaksızın, her bir çalışanımıza önümüzdeki Kasım ayında 27 bin TL ödenecek şekilde prensip anlaşmasına varılmıştır. Sendikamızın da yoğun emek ve mesai harcadığı bu süreçte İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’a ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız” denildi.

KAMU BANKALARI NE KADAR ÖDÜYOR?

Gelin bir de kamu bankaları tarafından ödenen promosyon miktarlarına bakalım... 

Halkbank'ta 1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

VAKIFBANK EMEKLİ PRPOMOSYON ÖDEMELERİ

1 (bir) aya isabet eden emekli maaşı tutarı;

1.500.-TL’ye (1.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL,

1.500 - 2.500.-TL (2.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL,

2.500.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750.- TL

3 (üç) yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacaktır.

ZİRAAT

 

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilere;

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,

1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,

2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.