Perakende

Kişisel bakım ürünleri 13 Eylül 2022 BİM kataloğunda! İşte BİM 13 Eylül 2022 fiyat listesi!

BİM yeni aktüel ürün kataloğunu yayınlandı mı? İşte BİM 13 Eylül Salı kataloğuna dair detaylar!BİM marketlerine her hafta, birbirinden farklı ürünler yeni haftaya giriş yapmaya hazırlanıyor

BİM her hafta yenilenen aktüel ürün kataloğunda birbirinden kullanışlı kişisel bakım ürünleri ve dekoratif süsler yer almaktadır. BİM marketlerine her hafta, birbirinden farklı ürünler yeni haftaya giriş yapmaya hazırlanıyor. BİM bu haftaya hangi ürünler ile giriş yaptı? BİM 13 Eylül Salı aktüel ürün kataloğunda olan ürünler yer alacak.

İşte BİM 13 Eylül Salı yeni aktüel ürün kataloğu ve ayrıntıları…

13 EYLÜL BİM KATALOĞU YAYINLANDI!

Tüm BİM marketlerinde pek çok kategorideki ürünleri uygun fiyatlar ile ayağınıza getiriyor. BİM her hafta yenilenen ürünleri ile vatandaşlara kolaylık sağlamaya devam ediyor. BİM yeni haftaya her keseye uygun ürünler ile giriyor. Vatandaşlar için bu hafta BİM raflarında gene birbirinden kullanışlı ürünler bulunacak. BİM 13 Eylül 2022 kataloğunda kişisel bakım, makyaj malzemeleri ve hoşunuza gidecek birden çok ürünleri bulabilirsiniz. İşte 13 Eylül Salı günü için yayınlanan kataloğunu sizler ile paylaşıyoruz.

BİM 13 EYLÜL SALI AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞUNDA HANGİ ÜRÜNLERE YER VERDİ?

BİM 13 Eylül Salı aktüel ürün kataloğunda evinizde kullanacağınız dekoratif ürünler ve kişisel bakım ürünlerine yer verilmiştir. BİM 13 Eylül Salı aktüel ürün kataloğunda ve dolayısıyla da BİM marketlerinde sizleri bekliyor.

İşte 13 Eylül Salı BİM aktüel ürün kataloğuna dair detaylar...

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bim.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 11 Eylül 2022 tarihinde saat 23:15'te yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 30 kuruş, euro 18 lira 40 kuruş, altının gramı ise 1.027 lira değerindedir.

Tarım Kredi kataloğu indirimlerle dolu! İşte 2022 yeni Tarım Kredi Market indirimli ürünler kataloğu!

TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ sosyal konut proje şartları nelerdir?

2022 Emniyet polis promosyonu güncellendi! Emniyet polis promosyonu ne kadar oldu?