Beyaz Eşya

Kişisel bakımınız için Braun'dan alabileceğiniz müthiş ürünler! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakımlı olmak günümüz dünyasında çok önemli. Ancak güzellik merkezine gitmek her zaman mümkün olmuyor. Bu durumda kişisel bakımı evde yapmak çok cazip bir seçenek haline geliyor. İşte Braun'un hayatınızı kolaylaştıracak, güzelliğinize güzellik katacak ürünleri ve fiyatları..İstenmeyen tüyler için kalıcı çözüm arıyor, fakat bir türlü güzellik salonuna gidemiyorsanız, bunu kendi evinizde yapabilirsiniz

Pratik kullanımı ve modern tasarımı ile dikkat çeken Braun ürünleri, kısa zamanda istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlar. İstenmeyen tüyler için kalıcı çözüm arıyor, fakat bir türlü güzellik salonuna gidemiyorsanız, bunu kendi evinizde yapabilirsiniz.

 

1. Braun PL5154 Silk-Expert Pro 5 C Epilasyon Cihazı
Braun'un öne çıkan ürünlerinden yeni nesil lazer sistemli tüy alma cihazı Braun Silk Expert Pro 5 PL5124, kadın ve erkek kullanıcılar tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Tüm vücudunuzda kullanabileceğiniz özelliklerle tasarlanmış olan cihaz, 12 haftalık bakımdan sonra tüylerde %74 oranında azalma sağlar. Dakikada 125 defaya kadar flaş attım yapan ürün; yüz, koltuk altı, hassas bölgeler için nazik bakım ve ışık yoğunluğu uygular.
Fiyatı: 10.499,00 TL

 

2.Braun Silk Expert Pro 3 PL3139 2 Başlıklı Yeni Nesil IPL
Tüylerde azalma sağlarken, cilt rengini tanıyıp atış yapan Skin pro sensörü ile öne çıkan cihazın, hassas bölgeler için de bir başlığı bulunuyor. Silk·expert Pro 3, lazerli tüy alma cihazı değil. Ürün, Braun’un en son IPL teknolojisini kullanır. Evinizin konforunda 3 aya kadar pürüzsüz kalan bir cilt elde ederken gözle görülür biçimde tüyleri azaltın. Skin Pro teknolojisi cilt renginize otomatik olarak uyum sağlar. Dakikada 100 defaya kadar flaş atımı ile daha az noktayı atlar ve zahmetsiz bir bakım yapar. Yüz, koltuk altı ve bikini bölgesi gibi hassas bölgelerde ışık yoğunluğunu azaltan hassas modu sayesinde cilde karşı naziktir. Koltuk altı ve alt bacaklar için standart başlık ve yüz ve bikini bölgesine için hassas başlık mevcut.
Fiyatı: 8.599,00 TL

 

3. Braun Silk-epil 9 9720 SensoSmart Epilatör
Braun Silk-épil 9 9720 epilatör yardımıyla belirli aralıklar ile kendi konfor alanınızda istenmeyen tüylerden kurtulabilir, kolaylıkla pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Bölgesel başlıkları işinizi kısa sürede bitirmenizi sağlar. Micro Grip teknolojisi, %40 daha geniş başlığı ile ulaşılması zor alanlarda tüylerin hepsini kökten alarak pürüzsüz ve parlak bir görünüm sağlar. Acıyı azaltan masaj başlığı ile hassas bir epilasyon deneyimi yaşamanızı sağlar. Su geçirmez yapısı sayesinde dilerseniz duşta da kullanabilirsiniz.
Fiyatı: 2.099,00 TL

4.Braun Silk Expert Mini PL1014 300.000 Atımlı Yeni Nesil IPL Lazer Epilasyon

Silk·expert Mini, hızlı, kolay ve nazik bir IPL tüy alma yöntemidir. Ev konforunda kalıcı tüy almayı mümkün kılar. IPL, cilt tonunuzu tarayarak yoğunluk seviyesini otomatik olarak ayarlar. Yalnızca 3 ayda gözle görülür tüy azalması için klinik olarak test edilmiştir. Sürekli, yüksek hızlı flaşlar atarak zahmetsiz kayma performansı sunar ve atlanan noktaları azaltır. 300.000 flaş atımı ile 16 yıl boyunca ampul değiştirmeden vücudunuzdaki ve yüzünüzdeki tüyleri yok etmek için tasarlanmıştır. Elinize rahatlıkla oturan tasarımı kolay kullanım sağlar. 
Fiyatı: 4.999,00 TL

Ayrıntılar için: http://www.braunshop.com.tr/

Samsung Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı en ucuz nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi