Perakende

Kitap kurtları bu kampanyaya bayılacak! Bu kitaplar 9,90 TL’den başlıyor!

Enflasyonun kağıt fiyatlarına da yansıması kitapseverleri üzerken,  yayınevlerinin ve online kitap satış sitelerinin zaman zaman yaptığı indirimler bütçeleri rahatlatıyor. İndirimli bütçe dostu kitaplar nerede bulunur? Kitap fiyatları ne kadar? İşte yanıtlar…  Zaman zaman düzenlenen indirim kampanyaları, özellikle bütçesi kısıtlı olan ve istedikleri kitaba erişimde sıkıntı yaşayan öğrencileri ve dar gelirli  kitapseverler için en uygun tercih oluyor

Online kitap satış satış sitelerinde, çok satanlar dahil pek çok kitap, yeni yılın da yaklaşması nedeniyle cazip indirimlerle okuyucuyla buluşuyor.  Zaman zaman düzenlenen indirim kampanyaları, özellikle bütçesi kısıtlı olan ve istedikleri kitaba erişimde sıkıntı yaşayan öğrencileri ve dar gelirli  kitapseverler için en uygun tercih oluyor.

Okumayı sevenler için kitapçılarda ayrılan özel standları ve  okuyucularına özel indirimler yapan yayınevlerinin merkezlerini ziyaret etmek de aradıkları kitapları beklediklerinden bile uygun fiyatlı bulmaları için iyi bir yöntem. 

https://www.idefix.com/ https://www.bkmkitap.com/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 20 Aralık 2022 tarihinde saat 13:28'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.84 Türk Lirası, euro 20.00 Türk Lirası, altının gramı ise 1105 Türk Lirası değerinde.

İngilizce öğrenmek isteyenler bu kampanyalara bayılacak! Hem hesaplı hem pratik!

Morhipo’dan yeni yıl için “Hediye Festivali”! İşte 20 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Mavi Jeans’den büyük kış indirimi! Hangi ürünler kaç TL'ye düştü?