Ekonomi

Kıtlık resmen kapıda! Artık bankalardaki paralarımız da çare olmayacak

Küresel anlamda ciddi bir gıda krizi geldi çattı. Uzmanlar, kısa süre içerisinde önlem alınmazsa gıda ürünlerindeki enflasyonun ciddi boyutlara ulaşacağını ve artık paranın dahi gıda ürünleri üzerinde geçerli olamayabileceğini söylüyor. Rusya ve Ukrayna savaşının başlamasıyla birlikte iyice etkisini göstermeye başlayan gıda krizi, son günlerde ciddi derecede arttı

Koronavirüs salgınıyla başlayan zorlu süreç, dünyayı derinden sarsmaya devam ediyor. Rusya ve Ukrayna savaşının başlamasıyla birlikte iyice etkisini göstermeye başlayan gıda krizi, son günlerde ciddi derecede arttı. 

MEYVE SEBZEDE SIKINTI BAŞLADI

Dünya piyasalarında meyve ve sebze tedarikinde sorunlar yaşanmaya başladığı iddia edildi. Bazı ürünlerin tedarik edilemediği ve bu nedenle fiyatlarının uçtuğu konuşuluyor. 
 

"MİLLİYETÇİLİK DAHA BETER HALE GETİRECEK"

Uzmanlara göre emtialar üzerinde yapılmaya başlanacak milliyetçilik, dünya genelinde gıda krizini daha da içinden çıkılamaz bir hale sürükleyecek. 

RUSYA'DAN SAVAŞI BİTİRMESİ İSTENİYOR

Gıda krizinden nasibini alan ülkeler arasında yer alan Amerika Birleşik Devletleri ise Rusya'ya savaşı bitirme ve dünya ülkeleriyle iş birliği çağrısı yapıyor.  

Milyonlarca çiftçinin beklediği haber geldi! 2022 buğday taban fiyatı resmen açıklandı!

Yastık altında Euro'su olanlar için kritik açıklama geldi! İşte 5 Haziran 2022 Euro kuru!

600 ek gösterge için büyük gün geldi! İşte kalem kalem maaş hesaplama tablosu! Tabloya bak maaşını hemen hesapla!