27 / 04 / 2024

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.



Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin hayalleri gerçek oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, mega kent İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz’da mütevazı bir çiftlik alarak hayallerini gerçekleştirdi.

Sabah'tan Bülent Cankurt imzalı habere, çift geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşları Burak Yamantürk ve Özge Özpirinçci'yi de evlerinde ağırladı.

Doludizgin giden evlilikleriyle dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti her fırsatta oğulları Kurt Efe’yi de alıp köydeki evlerinin yolunu tutuyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

İZMİR DİKİLİ'DE DE 14 DÖNÜM ARSA ALMIŞTI


2016 yılında ünlü stil danışmanı Başak Dizer ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin dünyaya gelmesiyle babalık duygusunu tatmıştı. Babalık duygusunu tatmasıyla birlikte artık  yatırımlarını oğlu için gerçekleştirmeye başlayan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için geçtiğimiz aylarda da bir arsa almıştı.

Geçtiğimiz yıl da oğlu Kurt Efe'ye İngiltere'den 670 bin Sterlin'e yaklaşık (23 milyon lira) bir konut satın alan  Kıvanç Tatlıtuğ  İzmir  Dikili'de de bir arsa yatırımı yapmıştı. Yıllar önce de buradan bir arazi satın alan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un geçtiğimiz Ekim ayında da tam 14 dönüm büyüklükte bir arazi almıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un İzmir Dikili'de yer alan 14 dönüm alana sahip arsa için 15 milyon Türk Lirası ödediği iddia edilmişti.

Ayrıca yakışıklı oyuncu yine geçtiğimiz aylarda da  Marmaris'te yaklaşık 20 milyon liraya bir arsa almıştı. Yaptığı gayrimenkul yatırımları hayranları tarafından da merak edilen başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'ın Bodrum ve Göcek'te villaları olduğu bilinirken, mega kent İstanbul'un elit semtlerinde de çok sayıda evi ve arsaları olduğu iddia ediliyor. Ayrıca yine verilen detaylara göre ünlü oyuncunun teknelere olan ilgisi de gündemden düşmezken, oğlu Kurt Efe için de lüks bir yat alacağı söylentiler arasında yer almıştı.

Emeklilere 3 bin TL bayram ikramiyesi komisyondan geçti!

Londra'nın sembol yapılarından biriydi... 347 milyon dolara satıldı, otel olacak!

Akaryakıtta çifte indirim! Benzine 1.10 TL, motorine 76 kuruş indirim geldi! Şimdi yeni fiyatlara bakın!


Geri Dön