İş Fırsatları

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS’siz memur alıyor! Başvurular sadece İŞKUR’dan!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur alımı yapacağını açıkladı. İstenilen şartlar tek tek açıklandı. İşte detaylar!Bu ilanda yer alan eksikliği gidermek için Lisans mezunu memur alımı yapılacağı belirtildi

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, memur alımı ilanı Resmi gazetede yayımlayarak duyurdu. Bu ilanda yer alan eksikliği gidermek için Lisans mezunu memur alımı yapılacağı belirtildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, memur alımı başvuruları sadece İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecektir. İşte ayrıntılar…

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylardan genel olarak istenen şartlar şu şekildedir;

LİSANS ÖEZUNLARI BAŞVURU YAPABİLİR!

Başvuru yapmak isteyen adayların, Denizcilik alanında lisans düzeyinde eğitim veren yüksek öğretim kurumlarından herhangi birinden mezun olunması gerekir.

KPSS ŞARTI YOK!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden gelen açıklamaya göre herhangi bir KPSS Şartı aranmayacağı adaylar için belirtilmiştir.

 

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR YAPILACAK?

Kıyı Emniyeti İŞKUR memur alımı ilanı yayımlanmış olan ilgili duyuruya göre başvurular 12 Haziran 2023 tarihi ile başladı ve en geç de 16 Haziran 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekiyor. Daha detaylı bilgilere İŞKUR’un resmi sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bankada çalışmak isteyenlere büyük fırsat AKBANK iş ilanı açtı. İşte detaylar…

AKBANK PERSONEL ALIMI YAPIYOR!

Akbank kendi internet adresi üzerinde kariyer adresi üzerinden yayımladığı personel alımı ilanına göre 130 farklı iş ilanı açtığını ve bu alanlarda da personel alımı faaliyetlerinin hala devam etmekte olduğunu bildirdi. Bu alımların hangi alanlarda yapılacağı yani pozisyonlarda olacağını tek tek paylaşmıştır.

AKBANK HEM TECRÜBELİ HEM DE TECRÜBESİZ PERSONEL ALIMI OLACAK!

Akbank personel alımları farklı pozisyonlarda yapacaktır. Bu alımların gerçekleştirileceği ilgili ilanlara tecrübeli veyahut tecrübesiz adaylar başvuruda bulunabilirler. Tecrübesiz olarak alım yapılacak.

Bu pozisyonlar için de belirlenmiş şartlar yer almaktadır.  Detaylara; https://kariyer.akbank.com/JobSearchMaster şeklinde belirtilen sayfasını üzerinden kolaylıkla erişebilirsiniz.

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!

ING Bank’tan market harcamalarında 250 TL bonus! İşte kampanya detayları!

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!