Kent Haberleri

Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru

Seçim sonrası döviz kurlarındaki hareketlilik devam ediyor. Euro kuru güne yükselişle başladı. Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru. Seçim sonrası gözler döviz kularına çevrildi

Son dakika euro kurundaki gelişmeler yatırıcmılar tarafından yakından takip ediliyor. Seçim sonrası gözler döviz kularına çevrildi. Dolar kuru güne 22 TL seviyesinde başlarken, euro da yükselmeye devam ediyor.Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru.

EURO BUGÜN NE KADAR OLDU? EURO KAÇ LİRA?

Euro bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro kaç TL? soruları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Euro güne yükselişle başlarken, yatırımcılar ve euro alıp satmak isteyenler tarafından emrakla takip ediliyor. Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Eurp/TL kuru alış fiyatı 22,73 lira, satış fiyatı ise 22,966 liradan işelm görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0850 bandında hareket ediyor.

Peki euro yükselmeye devam edecek mi? Euro ne kadar olur? Euro yükselir mi, düşer mi? Euro kaç lira olacak? 

EURO NE OLUR? EURO YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

İslam Memiş, euronun 30 TL olacağını söyledi. Dolar mı euro mu sorusunun yanıtını merak edenler için ise ''euro alırım'' yanıtını verdi. Euronun dolara göre daha çok kazandıracağını belirten İslam Memiş, yatırımcıları dolar konusunda uyardı. Doları hiç bir zaman yatırım aracı olarak görmediğini söyleyen Memiş euro almanın daha doğru olduğunu belirtti. 

Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Seçim sonrası altın fiyatları fırladı! Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları