Kent Haberleri

Kıyıda köşede sadece 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euro 1 ay sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası açıkladı

Euro dolar paritesi yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Euro TL kuru ise 19 TL seviyesini geçerek yükselmeye devam ederken Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Bankanın 1 ay sonraki yapacağı toplantıda 50 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakılıyor.Euronun kaderini belirleyecek olan Avrupa Merkez bankası faiz kararı 1 ay sonra belli olacak

Euro kurunda son dakika gelişmeleri heyecanla takip edilmeye devam ediyor. Euronun kaderini belirleyecek olan Avrupa Merkez bankası faiz kararı 1 ay sonra belli olacak. Kararın hemen ardından euronun belli olacak. Konu ile ilgili Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklamalar gelmeye başladı. Kıyıda köşede sadece 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Konseyi Üyesi Gediminas Simkus enflasyonla mücadele için Aralık ayında da 50 veya 75 baz puan faiz artırmak gerektiğini söyledi. İşte euro kurunda son dakika gelişmeler...

AVRUPA MERKEZ BANKASI AÇIKLADI

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Konseyi Üyesi, Litvanya Merkez Bankası Başkanı Simkus, rekor enflasyon ile mücadele ikapsamında Aralık ayında da en az 50 baz puan faiz artırılması gerektiğini savundu.

Viyana’da konuşan Simkus “en az 50 baz puanlık artış zorunlu görünüyor, çünkü enflasyonist baskılar hala çok güçlü ve bunu hızlı biçimde düşürmemiz gerekiyor. Bu nedenle 75 baz puanlık artış da mümkün” değerlendirmesini yaptı. 

Simkus faiz artışının gerektiği takdirde Mart sonrası da devam edebileceği görüşünü aktardı. Yapılan bu açıklamalardan sonra analistler euro kurunun bir ay sonra 19,66 lira seviyelerie yükselmesi bekliyor. Euro dolar paritesi artmaya devam ediyor. Bugün euro dolar paritesi 1,0402 seviyesinde işlem görüyor.

Bugün euro/TL ne kadar? Euro/TL kaç lira? Euro/TL bugün ne kadar oldu? 26 Kasım 2022 güncel euro/TL kuru...

KIYIDA KÖŞEDE SADECE 1 EUROSU BİLE OLANLAR HEMEN BAKSIN..

Yatırımını eurodan yana kullanan yatırımcılar, son dakika euro/TL kurunu yakından takip ediyor. Euro dolar karşısında güç kazanmaya devam ediyor. Yatırımcılar ve döviz almak veya bozdurmak isteyenler yurt dışı piyasalarda güncel euro/TL kurunu takip ediyor. Bugün piyasalarda euro/TL kuru alış fiyatı 19,31 lira, euro/TL satış fiyatı ise 19,45 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0402 seviyesinde hareket ediyor. 

Ajans mavi kodlu uyarıyla yayınladı! Elinde altın doları euro TL ne olan varsa baksın pişman olmasın

Euro dolar paritesi gerilemeye başladı! Euro/TL kaç lira oldu? 25 Kasım 2022 euro/TL kuru

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro böyle olacak!