İş Fırsatları

Kızılay’dan KPSS’siz memur alımı! İlkokul mezunları hemen başvurabilir! İşte Kızılay memur alımı şartları!

Kızılay KPSS’siz memur alımı yapıyor. Üstelik yüksek maaşla hemen başlama olanağı bulunmaktadır. İşte detaylar!KPSS şartı aranmayan alımlarla ilgili tüm detaylar da adaylar ile paylaşıldı

Türk Kızılay'ı minimum ilköğretim mezunu personel alımı yapmaya başladı. KPSS şartı aranmayan alımlarla ilgili tüm detaylar da adaylar ile paylaşıldı.

 Peki, Kızılay personel alımı nasıl yapacak? Kızılay personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte Kızılay alım şartlarına dair detaylar!

Kızılay tarafından paylaşılan yeni iş ilanında "Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş" bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS şartsız personel alımı yapılacağı açıklandı. 

KIZILAYA KALİTE KONTROL USTASI ALINACAK

Kızılay Çadır ve Tekstil A.Ş'ye çatır üretimi hattı kontrol tecrübesi olanların başvuracağı kadroya minimum olarak ilkokul mezunları başvurabilir. Adayların aynı zamanda ölçü aletlerini kullanabilen, teknik resim bilgisine sahip, askerlikle ilişiği bulunmayan kişiler, üretim hattında ürün kontrollerini sağlayabilecek, rapor hazırlayabilecek, SRC2-SRC4 ile tercihen E sınıfı ehliyetine sahip olmaları isteniyor.

KIZILAYA KALİTE KONTROL FORMENİ ALINACAK

Çadır üretim hattına kontrol tecrübesi olan minimum lise mezunu personel alınacak. Adaylarda ölçü aleti kullanabilme, teknik resim okuma ile tolerans bilgilerine sahip olunmalı ve askerlikle ilişiği bulunmama, üretim hattında ürün kontrolü yapabilecek, raporlama yapacak, SRC2-SRC4 ile tercihen E sınıfı ehliyetli olma şartları aranıyor.

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NEREYE YAPILACAK?

Kızılay'ın KPSS şartsız yaptığı alımlar için başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, başvuru işlemlerini "www.kizilay.kariyer.com" adresinden tamamlayabilirler.

AİLE DESTEK PARASI NEREDEN ALINIR?

Aile destek ödeme başvuruları, e-Devlet sisteminden veya ikametgâh adresine bağlı olan 3294 sayılı Kanun ile kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılır. Başvuru sonucu olumlu sonuçlandığı zaman da Aile destek ödemesi alınır.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ AYIN KAÇINDA YATIYOR? AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Aile destek ödemeleri 850 - 1.250-TL arasında tutarlar değişmektedir. Bu bahsedilen tutarlar en fazla 12 ay süre ile yapılır. Aile destek ödemeleri 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı olduğu açıklanmıştır ve aynı şekilde bu dönemin ödemesini takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecektir.

Bekçi maaş ne kadar 2022? Bekçi maaşlarına zam geldi mi? Zamlı bekçi maaşı ne kadar?

Aralık ayında engelli maaşı ne kadar olacak? Engelli maaşı ne kadar 2022?