28 / 04 / 2024

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay tam 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım Kızılay iş başvurusu detayları



İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay 9 farklı kadro için personel alımı yapacağını açıkladı. Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre Kızılay'ın bu alımları için KPSS şartı aranmıyor. En az lise mezunu adayların başvuru yapacağı alımlar için ayrıca mülakat şartı da ok.

8 FARKLI KADRODA ALIM YAPILACAK

Toplamda 8 farkı kadroda personel alımı yapacağını açıklayan Kızılay ilanlarında KPSS puan şartı da aramadığını belirtti. Kızılay iş başvurusu için başvurular Kızılay'ın resmi internet sitesinde yer alan kariyer sayfası üzerinden online şekilde alınıyor.

Kızılay dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR 2024?

Kızılay tarafından yapılan açıklamadan sonra pek çok kişi de Kızılay'ın iş ilanları için nasıl başvuru yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? Kızılay'ın iş ilanına nereden başvurulur? İşte pek çok kişi tarafından merak edilen o soruların yanıtları...

Mart 2024 Kızılay personel alımı başvurusu yapabilmek için öncelikle Kızılay Kariyer sayfası basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx adresine giriş yapmak gerekiyor. Akabinde karşınıza alım yapılacak olan boş kadrolara ilişkin ilanlar geliyor. O ilanlardan başvuru yapmak istediğiniz ilana giriş yapıp başvur ikonuna tıklamanız yeterli.

Eğer daha öncesi başvuru yaptıysanız başvurunuz direkt olarak alınacaktır. Ancak ilk kez başvuru yapıyorsanız öncesinde hesap oluşturmanız kişisel verilerinizi doldurup yeni hesap oluşturmanız ve başvuru sürecini o şekilde tamamlamanız gerekli.

Peki Kızılay KPSS şartsız ve mülakatsız hangi kadrolarda alım yapacak? İşte Kızılay'ın Mart 2024'Te alım yapacağı o kadrolar...

Kızılay Mart 2024 iş ilanları kapsamında doktor, hemşire, biyomedikal uzmanı, çağrı merkezi operatörü, grafik tasarım uzmanı, anestezi ve reanimasyon uzmanı, yenidoğan yoğun bakım hemşire kadrolarında alımlar gerçekleştirecek.

Borcu olanlar için tek tek açıklandı! Bankalarda deprem: Ziraat Bankası 100 bin TL kredi!

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Altına hücum başladı! Darphane çift vardiyaya geçti…


Geri Dön