27 / 04 / 2024

KlimaPlus, 5 yılı geride bıraktı!

KlimaPlus, 5 yılı geride bıraktı!

KlimaPlus, kuruluşundan bu yana 5 yılı geride bıraktı



2005 yılında sektöre hızlı bir giriş yapan KlimaPlus, distribütörü olduğu Mitsubishi Electric Klimaları ile tüketiciye, 12 ay boyunca en verimli ısıtma ve soğutma imkanı sunarken, dayanıklı ürünleriyle sorunsuz kullanım vaat ediyor. Teknoloji, dizayn ve üretimde 80 yıllık mükemmelliği işaret eden Mitsubishi Electric Quality ile konfor, verim, sessizlik ve dayanıklılığın en yüksek standardını sunuyor.

Isıtma, soğutma ve havalandırma konularında hizmet vermek üzere kurulan ve Mitsubishi Electric Klima Sistemleri´nin tek yetkili distribütörü olarak sektöre hızlı bir giriş yapan KlimaPlus, kuruluşundan bu yana 5 yılı geride bıraktı.

22 Temmuz 2010 Perşembe günü düzenlenen basın toplantısında; tecrübeli ve güçlü kadroları ile satış öncesi ve sonrasında, hem müşteriye hem de sektördeki mühendislik firmalarına, her aşamada destek verdiklerini bildiren KlimaPlus Enerji ve Klima Teknolojileri Paz. San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Yenal Altaç, hizmet vermeye başladıkları 2005 yılından beri 7 kat oranında büyüme gerçekleştirdiklerini vurguladı.
Yenal Altaç, Mitsubishi Electric Klima´ların üretim faaliyetlerinde, `Küçük bir enerji büyük sonuçlar yaratır.´ vizyonuyla, enerji verimliliğini esas alarak çevreye duyarlı bir yaklaşım gösterdiğini belirtirken; ürünlerin doğaya zarar veren 6 maddeyi; (kurşun, civa, kadmiyum, hexavalent krom, PBB ve PBD) içermediğini, üretimde kullanılan malzemenin %90´ının geri dönüştürülebilen malzemelerden seçildiğini dile getirdi.

Mitsubishi Electric klimalarının 12 ay boyunca konfordan ödün vermeden kullanılabilirliği hakkında detaylı bilgiler veren Altaç, cihazların uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde çalıştığının altını çizdi.

Mitsubishi Electric Kalitesi, kısaca MEQ´nin, teknoloji, dizayn ve üretimde 80 yıllık mükemmelliği işaret ettiğini; konfor, verim, sessizlik ve dayanıklılığın en yüksek standardını gösterdiğini bildiren Yenal Altaç, Mitsubishi Electric Quality standardı ile sektörde teknoloji öncüsü olduklarını belirtti.


Mitsubishi Electric Europe B.V. Yurtdışı Satış Müdürü Andrea Veronese ise, Mitsubishi Electric olarak bir çok iş alanında hizmet verdiklerini ancak temel olarak, iklimlendirme sektöründe faaliyet gösterdiklerini bildirdi. Avrupa´da 26 ülkede faaliyette olduklarını ve Türkiye´nin gelişen ve yüksek potansiyele sahip bir Pazar olması nedeniyle çok büyük önem taşıdığını vurgulayan Veronese, güçlü bayi ve satış noktaları ile Türkiye pazarıdaki, Japon markaları arasındaki lider konumlarına devam etmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Düzenlenen basın toplantısında, Andrea Veronese, Enerji Tasarrufu Eylem Plan´ları hakkında detaylı bilgi aktardı.


Geri Dön