28 / 04 / 2024

KlimaPlus'un, yaz kampanyası 23 Temmuz'a kadar uzatıldı

KlimaPlus'un, yaz kampanyası 23 Temmuz'a kadar uzatıldı

KlimaPlus'un, yaz kampanyasını 23 Temmuz'a kadar uzatarak, tüketicilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor



Ürünün, fiyatın ve hizmetin en iyisini her gün tüketicilerle buluşturan KlimaPlus, yaz kampanyasını 23 Temmuz'a kadar uzatarak, tüketicilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
 
En son teknolojinin öncüsü ve sektörün lider oyuncusu KlimaPlus (Mitsubishi Electric Klima), yaz mevsiminde her bütçeye uygun ve her ihtiyaca cevap veren geniş ürün yelpazesi ile serin bir yaz geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olacak.
 
Mitsubishi Electric Klimalarının tek yetkili distribütörü olarak, 2004 yılında sektöre hızlı bir giriş yapan KlimaPlus, yaz kampanyasıyla, en gözde ürünlerinde çok uygun fırsatlar sunmaya devam ediyor.
 
KlimaPlus, Mayıs ayında başlattığı yaz kampanyasını 23 Temmuz tarihine kadar uzatarak, yaz boyunca tüketicilerin yüzünü güldürecek. KlimaPlus'ın en gözde duvar tipi split klimalarına, kampanya kapsamında yüzde 12'ye varan indirimlerle ulaşmak mümkün.
 
Standart A Sınıfı klimalar ile karşılaştırıldığında enerji verimliliğinde üstünlüğünü ortaya koyan Inverter Duvar Tipi Split MSZ-FD, MSZ-GE ve MSZ-HC modellerinde, % 10 indirim avantajı sağlayan KlimaPlus, "I Feel Modu" sayesinde size en uygun oda sıcaklığını otomatik olarak ayarlayabilme özelliğine sahip Klasik Duvar Tipi Split MSH serisini de kampanya kapsamında % 12 indirimle sunuyor.
 
Teknoloji, dizayn ve üretimde 80 yıllık mükemmelliği işaret eden Mitsubishi Electric Kalitesi'ne (MEQ) sahip ürünler sunan KlimaPlus, 23 Temmuz'a kadar uzattığı kampanyası ile, tüketicilere en etkili ve avantajlı biçimde yazın serinlemenin ve kışın ısınmanın keyfini sunuyor.

Geri Dön