28 / 04 / 2024

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu iletişim!

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu iletişim!

Firma: KLK İnşaat

Proje: Basın Ekspres Yolu projesi

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Basın Ekpres Yolu üzerinde yükselecek KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu iletişim bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede yer alan daireler henüz satışa çıkmadı...



33 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek Bahçelievler Basın Ekspres Yolu nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bağcılar cevabı veriliyor.  KLK İnşaat  Basın Ekspres Yolu iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


KLK İnşaat projesi olarak hayata geçirilecek Basın Ekspres Yolu örnek daire resimleri yayınlandığı zaman sitemizde yer alacak. Basın Ekspres Yolu Bahçelievler nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bağcılar deniliyor.


Toplam 500 adet dairenin yer alacağı Bahçelievler Basın Ekspres Yolu fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu iletişim bilgileri haberimizin içerisinde mevcut.


Konutların yüzde 80'inin  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu iletişim detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz.


İçerisinde sınırlı sayıda ticari ünitenin de bulunacağı Bahçelievler Basın Ekspres Yolu satış ofisi bilgileri için haberimizin devamını okumanız yeterli. 3 bloktan oluşacak projede bloklardan 1 tanesi rezidanslar için ayrıldı.


Bahçelievler Basın Ekspres Yolu satış ofisi: Levent Caddesi Alt Zeren Sk. No:33 Beşiktaş / İstanbul


KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu iletişim

Telefon : +90 212 283 09 43

Faks : +90 212 283 09 46

Web Adresi: www.klk.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön