03 / 05 / 2024

Knauf, 8. proje yarışması için 24 Ağustos'a kadar projeleri teslim alıyor!

 Knauf, 8. proje yarışması için 24 Ağustos'a kadar projeleri teslim alıyor!

Knauf, Türkiye genelindeki tüm üniversitelerin mimarlık ve iç mimarlık bölümlerini kapsayan ve bu yıl 8.’si düzenlenen proje yarışmasını, yeni ve farklı bir formatta yapıyor




Knauf 8. Proje Yarışması Başladı



Tek katlı, en çok 60 m²’lik Ören Yeri Giriş Hizmet Binası konu başlığıyla düzenlenen 8. Proje Yarışması’nın jürisinde; Yüksek Mimar Sayın Bünyamin Derman, Yüksek Mimar Sayın Cafer Bozkurt,  İç Mimar Sayın Çağlayan Tuğal, Yüksek Mimar Sayın Mustafa Toner yer alıyor. Jüri tarafından değerlendirilen ve ön elemelerin ardından finale kalan projeler, Facebook’ta oluşturulan yarışma sayfasına yüklenecek ve Facebook oylamasına açılacak. Facebook üzerinden verilen oylar yüzde 40; jürinin oyları yüzde 60 etkili olacak. 


8. Proje Yarışması’nın ödül töreni, 3 Ekim 2012 tarihinde, Knauf Arena’da gerçekleştirilecek. Türkiye’de bugüne dek gerçekleştirilmiş en büyük tekil fuar konseptiyle 3 – 7 Ekim tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan   Knauf Arena’da çeşitli konferanslar, paralel oturumlar ve simülasyon gösterileriyle bir sektörel sempozyum atmosferi sunulacak.  


Türkiye’nin önde gelen mimarlarıyla çalışma fırsatı


Birinci projeye 3.000 TL ve jüri mimari ofislerinin birinde  staj imkanı (Grup katılımı ise her üyeye); 


ikinci projeye 2.000 TL ve jüri mimari ofislerinin birinde  staj imkanı (Grup katılımı ise her üyeye); 


üçünü projeye ise 1.000 TL  ve jüri mimari ofislerinin birinde  staj imkanı (Grup katılımı ise her üyeye) ödül olarak verilecek.


Türkiye genelinde yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, projelerini 24.08.2012  tarihine kadar teslim edebilirler. 


Knauf 8. Proje Yarışması ile ilgili ayrıntılı bilgi için;


http://projeyarismasi.knauf.com.tr 


http://www.facebook.com/knaufturkiye 



Geri Dön