01 / 05 / 2024

Koç Kuleleri Haziran 2015'te teslim edilecek!

Koç Kuleleri Haziran 2015'te teslim edilecek!

Ankara'da hızla çoğalan yeni ofis yatırımları, İstanbul'dan daha çok prim yapmaya başladı. Son yıllarda canlanan ofis yatırımları, ağırlıklı olarak Ankara'nın ana akslarından biri olan Eskişehir Yolu ve çevresinde inşa ediliyor...



Ankara'da hızla çoğalan yeni ofis yatırımları, İstanbul'dan daha çok prim yapmaya başladı. Son yıllarda canlanan ofis yatırımları, ağırlıklı olarak Ankara'nın ana akslarından biri olan Eskişehir Yolu ve çevresinde inşa ediliyor. 


Özel hastanelerle birlikte ODTÜ, Bilkent, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü, Başkent Üniversitesi, TOBB Üniversitesi, Ufuk Üniversitesi gibi önemli eğitim kuruluşları da bölgedeki canlılığı artırıyor. Yapımı biten metro hattının bu aksı daha da önemli bir konuma taşıdığını ifade eden Koç Kuleleri ortağı ve Akgül Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akgül, tüm bu gelişmelerin Eskişehir Yolu'ndaki yeni ticari projelerin cazibesini artırdığını söyledi. 


KÖPRÜ KONSEPTİNİ UYGULADI 


Söğütözü bölgesinde hayata geçirilen Koç Kuleleri projesi Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Rahmi Koç'un da birebir gezip gördüğü projede satışlar başladı. 100 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 34 katlı 2 blok halinde yükselen kuleler, 86 adet ofis ve 32 adet mağazadan oluşuyor. Ofislerin alanları ise 214 metrekare ile 962 metrekare arasında değişiyor. Kulelerin en fazla prim yapan ofis projeleri arasında yer alacağını belirten Ömer Akgül , projelerinde ofis bloklarının yanı sıra 'köprü' diye tabir edilen kat bahçeleri konseptini uygulayarak ofis çalışanlarına dinlenebilecekleri ve temiz hava alabilecekleri mekanlar sunduklarını anlattı. 

HAZİRAN 2015'TE TESLİM Günün büyük bir çoğunluğunu ofislerde geçiren çalışanların ofisten çıkmadan pek çok ihtiyacını karşılayacakları olanaklar sunduklarını ifade eden Akgül şöyle konuştu: "Ofislerimizde 5 yıldızlı otel hizmeti sunacağız. Proje, ofislerde çalışanların boş zamanlarını değerlendirebilecekleri alanları da bünyesinde barındırıyor. Kafe ve restoranların yanı sıra günlük ihtiyaçları karşılamaya yönelik birimlere de yer verdiğimiz projede, modern ve şık ofisler, toplantı salonları, lobi alanları, ortak kullanıma açık teraslar, ofisler için arşiv ve depo alanları da bulunuyor. Ayrıca projemiz yeşil bina olarak gerçekleştirildi."  Ankara  Koç Kuleleri'nin teslimlerinin ise Haziran 2015'te yapılması planlanıyor. 



Geri Dön