29 / 04 / 2024

Koç, The İstanbul Veliefendi’deki dairelerini satmıyor!

Koç, The İstanbul Veliefendi’deki dairelerini satmıyor!

Koç Grubu’nun, arsa sahibi olduğu Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi projesinde payına düşen daireleri satmayacağı öğrenildi. Firma 468 dairelik projede kendine ait olan 260 daireyi kiralayacak…



Koç Grubu, arazisi kendine ait Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi projesinde payına düşen 260 daireyi satışa çıkarmıyor. Şirket dairelerin tamamını kiralayacak.


YDA Group ve Kuruluş İnşaat ortaklığında Zeytinburnu’nda hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi projesinin arazisi Koç Holding’e ait. 


Yüzde 40’ı Koç’un

KİPTAŞ ve Zeytinburnu Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü Sümer Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinin bir parçası olarak da nitelendirilen projede Koç Holding ile yüzde 40 kat karşılığı anlaşılmıştı. 


Anlaşma gereği 68 dönüm alan üzerinde yükselen The İstanbul Veliefendi projesinde toplam 486 konutun 260’ı Koç’un payına düşüyor. 


Tamamını kiralayacak

Projede Koç’a ait dairelerin satışı beklenirken şirketten satış olmayacağı bilgisini aldık. Koç Grubu, The İstanbul Veliefendi projesinin içinde kendi satış ofisini kurarak toplam 260 daireyi kiralayacak. Kiralamaların ne zaman başlayacağı ise henüz kararlaştırılmadı. 


The İstanbul Veliefendi hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız



Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön