Sektörel

Koç Yapı, GYO'ya dönüşecek!

Gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşüme yolundaki ilk adımlarını atan Koç Yapı A.Ş., ödenmiş sermaye taahhdünü 20 milyon TL'ye yükseltti. Koç Yapı Apple, Ipad kontrollü Akıllı Ev Sistgemleıini tüm projelerinde uyguluyor.

Yapı ve Kredi Bankası başta olmak üzere bankalar nezdinde sağlanan iş ortaklığı ile Koç Yapı A.Ş., piyasa itibarını ve teminat limitlerini 100 milyon TL'ye ve hedeflerine ulaşmanın keyfini sürüyor. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'ndeki üyeliğiyle sektörünün önemli oyuncuları arasında yerini alan firma, yatırımları ve şirket gelişim planlamaları ile 100 yıllık hedefler doğrultusunda yoluna emin adımlarla devam ediyor. 


Koç Yapı A.Ş., kentsel dönüşümün merkezi olan bağdat caddesinde, butik, mimari tasarımlarla farklılık yaratarak konsept projeler üretirken, bilişim çağının tüm konseptlerinin uygulandığı Apple, Ipad kontrollü Akıllı Ev Sistgemleıini tüm projelerinde uyguluyor. Koç Yapı A.Ş. leed sertifikalı binalar inşa ederek enerji ve çevre dostu tasarımları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Firma Koç Tovver projesini şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenler için Suadiye'de hayata geçiyor. Sakinliği ve şehir merkezine yakınlığı ile cazip hale gelen Koç Tovver, 180 derece adalar manzarası, çevresindeki tarihi köşkleri, anıt ağaç kabul edilen çam ağaçları ve yeşil alanların fazlalığı ile seçkin Koç Yapı müşterilerinin öncelikli tercihi arasında arasında yer alıyor. 7 yıldız resepsiyon konsepti ile Koç Tovver, Bağdat Caddesi'ne birinci paralelde 10.000 m2 kapalı alandan, 20 kat ve 38 daireden oluşuyor. Koç Yapı A.Ş., Koç Tovver projesi'ni m2'si 10 bin TL'den sadece özel müşterilerine satışa sunuyor. Evinizde olmasını hayal ettiğiniz tüm tasarımları kişiye özel iç mimari çalışmalarla sunan Koç Yapı A.Ş. Koç Tovver 'da keyifli bir yaşam vaat ediyor. Akıllı Ev Sistemi ile evin herhangi bir noktasından istenilen bölgenin aydınlatma kontrolü, perde-panjur kontrolü, çok bölgeli müzik ya da başka bir cihazın kullanımını aynı kumanda üzerinde kontrol etme özgürlüğü ile konfor yaşatılıyor. 7/24 en üst düzey teknolojide güvenlik sistemi, concierge hizmetleri, fitness&health club salonları, çocuklar için tasarlanan Kids Club Fun Land'leri, kapalı otoparkı ve 7 yıldızlı otel resepsiyon lobby' si ile tüm hizmetleri maksimum düzeyde yaşatan Koç Tovver, Bağdat caddesinin en geniş peyzaj alanına sahip projesi olma özelliği ile hayranlık uyandırıyor.



Büyükçekmece Gazetesi


Bu haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşüme yolundaki ilk adımlarını atan Koç Yapı A.Ş., ödenmiş sermaye taahhdünü 20 milyon TL’ye yükseltti.


Şirketin Bağdat Caddesi'nde hayata geçirdiği 7 yıldız resepsiyon konsepti ile Koç Tower, 10 bin metrekare kapalı alandan, 20 kat ve 38 daireden oluşuyor. Projenin metrekaresi 10 bin TL’den sadece özel müşterilerine satışa sunulduğun belirtiliyor. Koç Yapı'nın ayrıca tüm projelerinde Akıllı Ev Sistemlerini uyguladığı belirtiliyor.


Akşam




Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşme yolundaki ilk adımlarını atan Koç Yapı, ödenmiş sermaye taahhüdünü 20 milyon TL'ye yükseltti. Koç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. Cenk Koç, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'ndeki üyelikleriyle sektörün önemli oyuncuları arasında yerlerini aldıklarını, yatırım ve şirket gelişim planlamaları yaparak yollarında ilerlediklerini söylüyor.


Ekonomist


Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüşüme yolunda adımları atan Koç Yapı 2017'de de halka açılmayı hedefliyor. 


Koç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Koç, "GYO olma sürecimizi tamamladığınızda 2017 sonunda da borsaya açılacağız" dedi. Koç Yapı olarak Bağdat Caddesi'nde butik projeler hayata geçirdiklerini anlatan Koç, şu an için Bağdat Caddesi ve çevresinden uzaklaşmayı düşünmediklerini bugüne kadar 500 konutu sahiplerine teslim ettiklerini aktardı. 


Bağdat Caddesi'nde 2-3 yıl sonra yaptıkları projelerin biteceğini de anlatan Cenk Koç, "Kartal sahil şeridinde 250-300 dairelik yerlere bakıyoruz. Buradaki projeler için 100-1500 TL'lik bütçemiz olabilir. Biz bugüne kadar tüm projelerimizi öz sermayeyle yaptık" diye konuştu. 


Cumhutiyet