05 / 05 / 2024

Kocaeli 28 Haziran Mahallesi ile Cedit Mahallesi'ndeki merdiven sorunu çözüldü!

Kocaeli 28 Haziran Mahallesi ile Cedit Mahallesi'ndeki merdiven sorunu çözüldü!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir yanındaki çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri, 28 Haziran Mahallesi ile Cedit Mahallesi'ndeki merdiven sorununu da çözüme kavuşturdu




İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir yanındaki çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekipleri, 28 Haziran Mahallesi ile Cedit Mahallesi'ndeki merpen sorununu da çözüme kavuşturdu 28 Haziran Mahallesinde Eski İstanbul Caddesi ile Bahariye Caddesi arasında  TOKİ  konutlarına bağlantıyı sağlayan merpen çevresi beton kaplandı. 

28 Haziran Mahallesi'nde Eski İstanbul Caddesi ile Bahariye Caddesi arasında TOKİ konutlarına bağlantıyı sağlayan merpen çevresinde düzenleme çalışması yapıldı. Yaklaşık 70 metre uzunluğundaki mevcut merpen çevresindeki boşluklara sık sık çöp atılmasının önüne geçmek için beton döküldü. Yetkililer çalışma ile merpen bölgesindeki görsel kirliliğin de önüne geçildiğini söylediler. Ekipler ayrıca Cedit Mahallesi Maslak Sokakla altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan merpenlerin tamirini de yaptılar. 


Mavi Kocaeli Gazetesi


Geri Dön