Kent Haberleri

Kocaeli Başiskele yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bir yandan şehirdeki yolların bakımını yaparken diğer yandan da solmuş yol çizgilerini yeniliyor. Toplam 6 bin 450 metrelik yol bölümünde çizgi yenileme çalışması yapıldı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bir yandan şehirdeki yolların bakımını yaparken diğer yandan da solmuş yol çizgilerini yeniliyor. Bu kapsamda Başiskele’de yeni asfaltlanan ve çizgileri görülmez hale gelen yollardaki emniyet çizgileri yeniden çekiliyor. Emniyet çizgilerinin yanı sıra kavşaklar turuncu plastik duba ve levhalarla işaretleniyor.


Devam eden çalışmalar kapsamında bugüne kadar toplam 6 bin 450 metrelik yol bölümünde çizgi yenileme çalışması yapıldı. Kolej ve Mimar Sinan Caddeleri’nde bin metre, Gazanfer Bilge Caddesi’nde 850 metre, Hürriyet Caddesi’nde bin metre, Kocaorman Caddesi’nde 2 bin 500 metre ve Hacı Aslan Caddesi’nde bin 100 metrelik yol çizgi çalışması yapıldı. Öte yandan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yapımı tamamlanan yollarda rögar kotları ayarlama çalışmaları da gerçekleştiriliyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi