Kent Haberleri

Kocaeli Bilim Merkezi'nin ziyaretçileri arttı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK ortaklığıyla yapılan Kocaeli Bilim Merkezi’nin ünü il sınırlarını aştı. 3 ay gibi kısa bir süre önce açılmasına rağmen yoğun ilgi görüyor, il dışından da ziyaretçiler geliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK ortaklığıyla yapılan Kocaeli Bilim Merkezi’nin ünü il sınırlarını aştı. Bilim Merkezi, üç ay gibi kısa bir süre önce açılmasına rağmen yoğun ilgi görüyor, merkeze, il dışından da ziyaretçiler geliyor


Pazartesi hariç haftanın altı günü açık olan Bilim Merkezi ziyaretçilerin bilim ile dolu dolu zaman geçirmeleri için birçok etkinlik düzenlemekte. Yaz boyunca birçok etkinliğin gerçekleştirileceği Bilim Merkezi’nde 18 Temmuz’a kadar Müslüman Bilginleri tanıtan atölyeler devam edecek. Günde yaklaşık beş yüz kişinin ziyaret ettiği Bilim Merkezi’ni Bağcılar Belediyesi Enderun Yetenekli Çocuklar Merkezi'nin öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti.

 

DÜZENEKLERİ TEK TEK DENEDİLER

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Müzeler Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Kocaeli Bilim Merkezi’ni öğrenci ve öğretmenlerden oluşan İstanbul’dan gelen 60 kişilik grup ziyaret etti. İstanbul’dan Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret için gelen grup Bilim Merkezi’nde bulunan düzenekleri tek tek denediler. 



Kocaeli Manşet