28 / 04 / 2024

Kocaeli Bilişim Vadisi projesinin temel atma töreni 28 Mayıs'ta!

Kocaeli Bilişim Vadisi projesinin temel atma töreni 28 Mayıs'ta!

7 Haziran genel seçimlerine kısa süre kala, iktidar ilimizde arka arkaya büyük yatırımların temel atma törenlerine hazırlanıyor. Bu ay içinde ilimizde temeli atılacak tesislerin tamamlanması halinde Kocaeli çok önemli kazanımlar elde edecek..



İzmit’te ilk büyük temel atma töreni, bugün Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yeni binası için yapılacak. Kocaeli Devlet Hastanesi’nin mevcut binasının yerinde ve çevresinde inşa edilecek 326 yatak kapasiteli yeni Kocaeli Devlet Hastanesi binasının temel atma töreni saat 14.00’de yapılacak. İnşaat alanında aylardır devam eden çalışmalar sırasında 1180 kazık çakıldı. 6 katlı yeni Kocaeli Devlet Hastanesi binasının temel atma törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katılacak.


20 MAYIS’TA ŞEHİR HASTANESİ

2011 seçimleri öncesi sözü verilen, yaklaşık 2 yıl önce protokolü imzalanan İzmit Cephanelik alanındaki Şehir Hastanesi’nin temeli de 20 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da atılacak. 6 büyük bloktan oluşacak, toplam 1180 yatak kapasiteli dev hastanenin temel atma törenine Sağlık Bakanı Dr.Müezzinoğlu da katılacak. Şehir Hastanesi’ne “Yap-­işlet­-devret” modeli ile Türkerler­ Gama ortaklığı inşa edecek.


BİLİŞİM VADİSİ 25 MAYIS

13 Mayıs’ta Dilovası’nda çok önemli bir büyük köprülü kavşak inşaatının temeli atılacak. 25 Mayıs günü de Gebze Muallimköy mevkiinde yapılacak Bilişim Vadisi projesinin temel atma töreni gerçekleştirilecek.


Özgür Kocaeli


Geri Dön