Kent Haberleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 411 kalıcı işyerini satacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Medisi'nin mart ayı toplantısında belediyeye ait 411 adet kalıcı işyerinin satılması gündeme gelecek. Meclis işyerlerinin satışını tartışarak karara bağlayacak.

Meclis işyerlerinin satışını tartışarak karara bağlayacak Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yarın saat 15.00'te Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 118 gündem maddesinin görüşüleceği meclis toplantısında 411 adet kalıcı işyerinin satılması, Uzunçiftlik'te yer alan 9 adet kalıcı işyerinin Kartepe belediyesine tahsis edilmesi, Kandıra Kurt Yeri Mahallesi Pazar Alanı Tesisi'nin kullanım hakkının Kandıra Belediyesine devredilmesi, Gölcük Ihsaniye Merkez Mahallesi'nde Kent Meydanı yapılması karara bağlanacak ilk maddeler arasında yer alıyor. 


YUVACIK RÜZGAR SANTRALİ


Meclis toplantısında bir süre önce helikopter kazasında şehit olan pilotumuz Binbaşı Deniz Akdeniz'in isminin yaşatılmasıyla ilgili gündem maddesi de görüşülecek. Toplantıda Sapanca Yolu üzerindeki Cengiz Topel Askeri Havaalanı'nın güneyindeki isimsiz üst geçide veya Değirmendere Yalı Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Sitesi ile Harb-iş Sitesi arasındaki isimsiz üst geçide "Şehit Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz" isminin verilmesi konuşulacak ve karara bağlanacak. Gölcük ve Başiskele ilçeleri ile Bursa'mn İznik ilçesi sınırları içerisinde yapılacak olan 'Yuvacık Rüzgar Enerji Santrali Üretim Merkezi'ne ilişkin hazırlanan uygulama imar planı değişikliği de meclis toplantısında tartışılacak. 


Kocaeli Manşet