28 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehtap ve ada turları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehtap ve ada turları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’in o muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Her hafta sonu cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek olan ‘Mehtap ve Ada Turları’ başlıyor.





Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’in o muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin her hafta sonu cumartesi ve pazar günleri gerçekleştireceği ‘Mehtap ve Ada Turları’ başlıyor.




DONDURMA VE ÇAY İKRAMI


Mehtap Turları, 6-21 Haziran ve 7 Temmuz-12 Eylül tarihleri arasında her cumartesi pazar günü yapılacak. Tam 10, öğrenci ise 5 TL olacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da gezi esnasında dondurma, çay ve su ikramı yapılacak.


PRENS ADALARINA YOLCULUK


İstanbul Büyükada turları ise 1-22 Haziran ve 3 Ağustos-14 Eylül tarihleri arasında sadece pazar günleri gerçekleştirilecek. Tam 13,5 TL, öğrenci ise 12,5 TL olacak. Dönüş için de aynı ücret tarifesi uygulanacak. Sadece Darıca ücret tarifesi farklı olmakla birlikte tam 8, öğrenci ise 7,5 TL olacak. Yine çay ve su ikramı yapılacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön