Kent Haberleri

Kocaeli Karamürsel’e itfaiye müfreze binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e itfaiye müfreze binası inşa ediyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyenin daha sağlıklı görev yapabilmesi için yenilikler yapmaya devam ediyor. İtfaiye’nin görevde kullandığı araçları çağın gereklerine göre yenileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olası olaylarda can ve mal kaybını en aza indirmeyi de hedefliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, büyükşehir belediyesi bu amaçla İtfaiyeye yeni müfreze binaları da kazandırıyor.

 

3 katlı olacak Karamürsel İtfaiye Müfreze Binası bin 800 metrekare inşaat alanına sahip olacak. Bina bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa edilecek. Karamürsel İtfaiyesi Yeni Müfreze Binası toplamda5 araç kapasitesine sahip olacak.

BİNA BÖLÜMLERİ

Binanın bodrum katında; eğitim salonu, mescit, şadırvan, nomeks- çamaşır odası, su deposu, ısıtma merkezi bulunacak. Zemin katında; garaj, idare birimleri, kütüphane, dinlenme salonu, yemekhane, mutfak bulunurken birinci katta yatakhaneler ve spor salonu yer alacakç

8 FİRMA TEKLİF VERDİ

Müfreze binasını yapımı için ihale 5 Şubat Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapıldı. İhaleye toplamda 8 firma teklif verdi. En düşük teklifi 2 milyon 957 bin TL ile Bülent Tekin + Ayyıldız İnşaat verirken, en yüksek teklifi 3 milyon 972 bin TL ile Mehmet Muhlis Hasar-3B İnşaat verdi.