30 / 04 / 2024

Kocaeli Mannesman Üst Geçidi kaldırılacak!

Kocaeli Mannesman Üst Geçidi kaldırılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark'ın batı girişinde yer alan Mannesman üst geçidi kaldırılacak. İhalede en yüksek teklif Serif Kızmaz+Masyapı tarafından 223 bin TL ile verildi.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, Sekapark'ın batı girişinde yer alan Mannesman üst geçidi'nin kaldırılması için ihale gerçekleştirildi. 3 firmanın teklif verdiği ihalede 2 firmanın teklifi geçerli kabul edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale salonunda yapılan ihalede en yüksek teklif Serif Kızmaz+Masyapı tarafından 223 bin TL ile verilirken, en düşük teklif Aher İnşaat'tan 200 bin TL ile geldi.


İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. 




Habertürk



Haber Manşet Kocaeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, Sekapark’ın batı girişinde yer alan Mannesman Üst Geçidi’nin kaldırılması için ihale gerçekleştirildi. 3 firmanın teklif verdiği ihalede 2 firmanın teklifi geçerli kabul edildi.

2 FİRMANIN TEKLİFİ GEÇERLİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ihale Salonu’nda yapılan ihalede en yüksek teklif Serif Kızmaz+Masyapı tarafından 223 bin TL ile verilirken, en düşük teklif Aher İnşaat’tan 200 bin TL ile geldi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. Üst geçidin kaldırılması işi, ihaleyi kazanan  firmaya yer teslimi yapıldıktan 60 takvim günü içinde tamamlanacak.


Manşet Kocaeli


Geri Dön