30 / 04 / 2024

Kocaeli Şehristan Konakları satılık!

Kocaeli Şehristan Konakları satılık!

Firma: Zeray İnşaat

Proje: Şehristan Konakları

Kocaeli Şehristan Konakları satılık villa fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kocaeli Şehristan Konakları projesinde 4+1 dubleks villa ve 6+2 tripleks villa tipleri bulunuyor...




22 adet villanın yer aldığı  Şehristan Konakları  projesi  Zeray İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Zeray İnşaat Şehristan Konakları projesi Kocaeli İzmit bölgesinde yükseliyor. Kocaeli Şehristan Konakları satılık konut fiyatları 350 bin liradan başlıyor.


İzmit Şehristan Konakları projesinde dubleks ve tripleks konut seçenekleri bulunuyor. İzmit Şehristan Konakları projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor.


Kocaeli Şehristan Konakları satılık 4 oda 1 salon dubleks ve 6 oda 2 salon tripleks villalar yer alıyor. Şehristan Konakları İzmit projesinde ödemeler yüzde 10 peşinat verildikten sonra banka kredili olarak yapılıyor.


Şehristan Konakları Zeray İnşaat satış ofisi ile 444 3 169 numaralı telefonu arayarak görüşme yapabilirsiniz. İzmit Şehristan Konakları'nda 4+1 dubleksler 200 metrekare, 6+2 tripleksler 300 metrekare büyüklüğe sahip.


Kocaeli Şehristan Konakları satılık villa fiyatları 4+1 dubleksler için 350 bin liradan, 6+2 tripleksler için 400 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İzmit Şehristan Konakları teslim tarihi önümüzdeki Ekim ayı olarak belirlendi.


İzmit Şehristan Konakları nerede?

İzmit Şehristan Konakları adres : Mehmet Ali Paşa Mh. Bağdat Cd. No:222 Kandıra Sapağı Mevkii İzmit-KOCAELİ


İzmit Şehristan Konakları iletişim

Telefon: 444 3 169

Web Adresi: www.zerayinsaat.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön