Genel

Kocaeli Ticaret Odası Kocaeli Emlakçılar Derneği'ni ziyaret etti!

KOTO Başkanı Murat Özdağ ve heyeti, Gül İş Hanında bulunan KEM - DER'e ziyarette bulundu. KOTO Başkanını ve ekibini, KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu makamında ağırladı.


KOTO Başkanı Murat Özdağ ve heyeti, Gül İş Hanında bulunan KEM-DER'e ziyarette bulundu. KOTO Başkanını ve ekibini, KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu makamında ağırladı. Yaklaşık ilci ay önce gerçekleştirilen kongrede ikinci kez göreve gelen KEM-DER Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan KOTO yönetimi, emlakçılara başarılar diledi. Hacıoğlu, kendisine yapılan ziyarette Özdağ'a sektörle, toplantılarla ve yapacakları ile ilgili bilgi vererek bu konularla ilgili KOTO'nun da yanlarında olmasını temenni etti. Özdağise şehirlerde birilerinin bazılarını aşağıya çektiğini ve bunlara karşı dik durulması gerektiğini ifade etti. Özdağ ziyaret sonrasında getirdiği pişmaniyeyi Hacıoğlu'na hediye etti. Hacıoğlu ise getirilen hediyeyi makamında bulunanlara ikram etti. 

EMLAKÇILAR KANUNU Sektörle ilgili sıkıntılı bir süreç geçirildiğini ifade eden Hacıoğlu," Ülkenin inşaat anlamında dinamosuyuz. Çok ciddi hizmetler veriyoruz. Eline kazma kürek alan inşaat sektörüne giriyor. Bununla ilgili sıkıntılarımız var. 13 şehir ile birleşip toplantı kararı aldık. 

Burada birleşip meclise Emlakçılar Kanunu ile ilgili yasamızı sunacağız" dedi. 

'AŞAĞIYA ÇEKME ÇABALARI VAR' KOTO Başkanı Murat Özdağ "Sektörel ve şehre katkı anlamında uğraşan insanların samimiyetini gördüğümüzde, çabalayan insanların hep yanında olacağız. Bu şehirde birilerinin bazılarını aşağıya çekme çabaları var siz bunlara fırsat vermeyin, en ufak buyurun falan demeyin. Biz dik duracağız, sağlam olacağız. Bu sektörün bir kural ve kaidesi olsun ki herkes yaptığı işin karşılığını alsın. Bunun uygulamasını Türkiye'de ender de olsa yapıyorlar. Dedikodunun fazla olduğu bir sektördesiniz. Bazı sıkıntılar var bir kısım da birbirini yönlendiriyor ama çok az da olsa iyi şeyler yapanın ve mücadele edenlerin karşısında onları aşağıya çekmeye çalışan tipler var" ifadelerinde bulundu. 



Kocaeli Bizim Yaka