Kent Haberleri

Kocaeli'de yapımı devam eden 3 proje trafik sorununa çözüm olacak!

Fikri Işık AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle ulaşımla ilgili Kocaelı'nın trafikte zaman zaman sorun yaşadığı 3 nokta bulunduğunu belirterek, İzmit Yahya Kaptan Köprülü Kavşagı'ndakı çalışmalar da bir aya kadar bitecek" dedi


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kentteki 3 projenin tamamlanmasıyla trafiğin rahatlayacağını söyledi ışık, AK Parti Kocaeli milletvekilleri llyas şeker ve Mehmet Alı Okur, Kocaeli valisi Ercan Topaca, Büyükşehır Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoglu ve beraberindekı heyetle inşaat aşaması odaki bazı projeleri gezdi. 

Karayolları Genel Müdürlüğünce yaptınları İzmit - Sapanca duble yolu ve Kandıra Sapağı Köprülü Kavşağı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yahya Kaptan Köprülü Kavşak çalışmalarını inceleyen Işık, yetkililerden bilgi aldı. 


Işık AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle ulaşımla ilgili Kocaeli'nın trafikte zaman zaman sorun yaşadığı 3 nokta bulunduğunu belirterek,  Sapanca duble yolu, Yahya Kaptan ve Kandıra Sapagj köprülü kavşaklarındaki çalışmalann devam ettiğini söyledi İzmit Kandıra Sapagı'ndaki köprülü kavşak çalışmasının hızlandırılması konusunda ilgililerle görüştüğünü anlatan Işık, yüklenici firmanın çalışmalarını 2014 yılı mart ayının ilk haftasında tatirmeyi hedeflediğini aktardı. 


"izmit Yahya Kaptan Köprülü Kavşagı'ndakı çalışmalar da bir aya kadar toparlanacak gı bı gözüküyor" diyen Işık, "Demek kl Kocaeli, mart ayının sonunda epey rahatlamış olacak. Devam eden 3 projenin tamamlanmasıyla trafik sorununda önemli rahatlama olacak" ifadesini kullandı. 

Işık, yüklenici fırmalan ellerini çabuk tutarak çalışmalan bir an önce tamamlamaları konusunda uyardı. 


Ankara Kırmızı Beyaz