Sektörel

Kocaelili Kavanlar İstanbul'un dönüşümünde biz de varız diyor!

Kocaeli'nde 40 yılı aşkın süredir inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kavanlar İnşaat, yönünü İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerine çevirdi. Firma, Kartal'da 750 milyon dolarlık bir kentsel dönüşüm projesine start vermeye hazırlanıyor...

Kocaeli'nin ilk karma projesi olarak lanse edilen Symbol Kocaeli projesinin Odeabank ile yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaşmak üzere yapılan toplantıda konuşan Kavanlar İnşaat CEO'su Cengiz Kavan, Kartal projesini Ayhanlar Holding ortaklığında hayata geçireceklerini belirtti. Kavan, 38 bin dönüm alan üzerinde yükselecek olan Kartal projelerinin rezidans, otel ve hastane birimlerinden oluşacağını açıkladı. Kartal Yakacık'ta bu projenin dışında 40 dönümlük başka bir arazilerinin de olduğunu vurgulayan Kavan, İstanbul'da arazi arayışlarının devam ettiğini söyledi. 


Symbol Kocaeli hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız


Sektör devleri Symbol Kocaeli'nde bir araya geldi

Toplam 185 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Symbol Kocaeli projesinin 62 bin metrekaresini Turkmall tarafından işletilecek olan AVM, 43 bin metrekaresi Medicalpark Kocaeli Hastanesi, 12 bin metrekaresini Hampton by Hilton Oteli, 5 bin metrekaresini ise toplam 3 salondan oluşan 1650 kişilik kongre merkezi oluşturuyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com