01 / 05 / 2024

Kocaeli'nde Milli Emlak'tan satılık dükkan!

Kocaeli'nde Milli Emlak'tan satılık dükkan!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli Saraybahçe Ömerağa Mahallesi"nde 30 metrekarelik dükkanı ihale ile satışa çıkardı. Dükkana 1 milyon 700 bin TL tahmini fiyat ve 510 bin TL geçici teminat tayin edildi



Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli Saraybahçe Ömerağa Mahallesi"nde 30 metrekarelik dükkanı ihale ile satışa çıkardı. 1 milyon 700 bin TL tahmini fiyat ve 510 bin TL geçici teminat tayin edilen dükkanın ihalesi 22 Ocak 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:

Kocaeli Defterdarlığı'ndan Gayrimenkul Satış Atağı
Kocaeli Defterdarlığı il sınırları içinde atıl vaziyette bulunan Hazine taşınmazlarının ekonomiye kazandırılması amacıyla belli periyotlar halinde yaptığı ihalelere bir yenisini daha ekledi. Defterdarlık , Aralık ayında toplam 2 milyon 602 bin 248 TL"lik taşınmazı ihaleye çıkaracak.
Satışların, Defterdarlığın İzmit ve Gebze Emlak Müdürlükleri tarafından düzenlendiğine dikkat çeken Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal, satışlara kiralama ve irtifak hakkı tesis edilmesi nin de dahil olduğunu dile getirdi. Dal, satışların 22-23 Aralık 2010 tarihlerinde Defterdarlık"ta gerçekleştirileceğini dile getirdi.
İzmit Emlak Müdürlüğü"nce satışa çıkarılacak toplam 10 taşınmazdan 6"sı nın Derince"de ve 4"ü nün de İzmit"te bulun duğuna dikkat çeken Dal, listelerde satışa çıkarılan 8 taşınmazın mülkiyeti nin Hazine'ye ait olduğunu dile getirdi. Kalan 2 gayrimenkulün mülkiyeti ise şahıslarla hisseli halde bulunuyor.
İzmit Emlak Müdürlüğü"nce satışa çıkarılacak olan taşınmazlardan bir inin de Milli Piyango Binası olduğunu söyleyen Dal, œKocaeli Ömerağa Mahallesi"ndeki Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan ve imar planlarında iş alanında kalan dükkan için Kocaeli Defterdarlığı 1 milyon 700 bin TL"lik bir tahmini satış fiyatı belirlendi şeklinde konuştu.
Organis tarım arazisi de var kantinde
İzmit"te Milli Piyango Binasının satışına ek olarak İzmit Kadın Doğum ve çocuk Hastalıkları Hastanesi girişindeki 90 metrekarelik kantin ve kafeterya da 3 yıllığına kiralanması için ihale düzenledi. 22 Aralık 2010 günü yapılacak ihalede ilk yıl için tahmini bedel 360 bin TL olarak belirlendi.
Kocaeli Defterdarlığı bunlara ek olarak İzmit"teki mülkiyeti Hazine'ye ait 59 bin 915 metrekarelik taşınmazı organik tarım yapılmak üzere 49 yıllığına irtifak hakkı vereceğini duyurdu. 22 Aralık 2010 günü ihalesi yapılacak arazinin ilk yıl için tahmini bedeli 20 bin TL olacak.
Gebze"de 9 taşınmazla listede
Gebze Emlak Müdürlüğü" de 3 "ü Darıca ve 6 "sı çayırova "da olmak üzere 9 taşınmazı satışa çıkardı. Bu gayrimenkullerin şahıslarla hisse si bulunurken imar planlarında farklı özellikler taşıdıkları açıklandı.

 


Geri Dön