28 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.



Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre; Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm projeleri ile ilçenin geleceğe taşınacağını dile getirdi. 

Kaliteli, modern ve daha yaşanabilir kent ortaya çıkartmak için yoğun mesai harcadıklarını söyleyen aşkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan’da kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak.” Kentsel dönüşüm çalışmalarının gün geçtikçe hızlandığını dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm en önemli çalışmalarımızdan biridir. Çalışma programımız kapsamında ekiplerimizle birlikte gece-gündüz demeden hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Daha modern, daha kaliteli ve daha yaşanabilir kent için yeni projeler hayata geçiriyoruz. Konutlarıyla, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla örnek projeler ortaya koymaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

 Kayseri Kocasinan da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının sosyal odaklı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Çolakbayrakdar,“Kocasinan’ın birçok noktasında kentsel dönüşüm çalışmasını yürütüyoruz. Mevcut ilan edilmiş alanların kentsel dönüşüm alanlarına hızlıca dönüştürülmesi ve inşaatların başlaması için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Şehrimize yakışır yeni alanlar inşa edeceğiz. Kentin ihtiyacı olan sosyal mekanlar oluşturacağız.  Okul, Kur’an Kursu, cami, pazar yeri, park, sosyal merkezler gibi bölgede nelere ihtiyaç duyuluyorsa kentsel dönüşümle birlikte tamamlanmasını sağlayacağız. Bu bizim esas amaçlarımızın başında geliyor.” dedi. 

Kayseri Kocasinan Yunus Emre'de anahtar teslimleri başladı!


Geri Dön