Konut

Koçtaş'ın bahçe koleksiyonunda neler yer alıyor?

Güneşin kül bulutları arasında yüzünü gösterdiği bugünlerde, balkonunuza ve bahçenize biraz daha vakit ayırıp baharın keyfini çıkarın

Sabahları çiçeklerle dolu bir balkonda çay keyfi yapmak ya da akşam saatlerinde bahçeyi sulamak, kentin orta yerinde tatile gitmiş hissi verir insana. Alanınız ne kadar küçük/büyük olursa olsun bahçe ve balkon mobilyaları, aksesuarları satan mağazalarda artık istenilen her şeyi bulmak mümkün. Metre metre hortumlardan saksı süslerine, rengarenk yastıklardan mobilyalara her alana uygun ürünler, özellikle bahar aylarında büyük yapı marketlerinin en rağbet gören reyonları haline geliyor. Tek bir şey almak için gittiğinizde bile eliniz kolunuz torbalarla dolu buluveriyorsunuz kendinizi.

Koçtaş, bahçe ve balkonlar için dekoratif olduğu kadar işlevsel, aynı zamanda da uygun fiyatlı pek çok ürün alternatifini bir arada bulunduran markalardan biri. Koçtaş'ın bahçe koleksiyonunda yer alan ürünler arasında küçükten büyüğe her ebatta balkon ve bahçe için oturma grupları, bahçe setleri, sandıklar, şezlong ve minderler, banklar, aydınlatma ürünleri, aksesuarlar, şemsiyeler, servis sehpaları, sulama aparatları, renkli saksılar ve çiçekler yer alıyor. Bahçe keyfi için gerekli tüm ürünlerin bir arada bulunması ise, alışverişi kolaylaştırıyor.

Bu arada Mudo Bahçe'nin koleksiyonlarının da mağazalarda yerini aldığını hatırlatmakta yarar var. Birbirinden rahat ve şık ürünler bahçelere ve balkonlara baharın coşkusunu getirmek için yeşil tutkunlarını bekliyor.
Akşam