Ekonomi

Köklü bir zam geliyor! Duyanlar stok yapmaya başladı! İşte detaylar!

Zam haberleri gelmeye devam ediyor. Yeni bir köklü bir zam haberi daha geldi. İşte detaylar!Gelen son habere göre ise ekmek fiyatlarına bir zam daha yapılması bekleniyor

Bu yıl başından bu zamana kadar ekmek fiyatlarına üst üste zam geldi. Gelen son habere göre ise ekmek fiyatlarına bir zam daha yapılması bekleniyor.

İşte ekmek fiyatlarına dair merak edilen son gelişmeler…

Ekmek fiyatlarına yeni bir zam daha mı gelecek? Gider maliyetlerinin artmasından dolayı 210 gramlık ekmeğin fiyatı 5 TL olmuştu. Ama ekmek fiyatlarına artan maliyetleri durmuyor bu sebepten dolayı da bir zam daha yapılması bekleniyor.

İşte haberin merak edilen detayları…

Ekmek fiyatlarına zam haberi son günlerin en sık konuşulan konuları arasında yerini aldı. Akaryakıt fiyatlarının dışında, döviz ve enerji fiyatlarının da yükselmesi ekmek fiyatlarına zam durumunu da gündeme getirdi. Son ekmek zammı temmuz ayında uygulanmıştı. Eylül ayında da yeni bir zammın daha yapılacağı düşünülüyor.

EKMEK FİYATLARINA YENİ ZAM MI GELİYOR? EKMEK FİYATLARINA ZAM MI GELDİ?

Sanayide kullanılan elektriğe yüzde 50,8 doğalgaza da yüzde 49,5 oranında zam uygulandı. Bu zamlar maliyetleri artırırken, ekmek fiyatlarına da yeni bir zammın geleceği iddia edildi.

İSTANBUL HALK EKMEK FİYATLARI NE KADAR?

Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle üretim maliyetleri artan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Halk Ekmek’te (İHE) 10 Eylül 2022 yılı itibarıyla 250 gram ekmek 3 TL’den satılıyor.

Ekmek fiyatlarının önümüzdeki günlerde 6 TL’den satılabileceği iddia ediliyor. Ancak fırıncıların yaptığı açıklamaya göre fırıncıların ancak 7,5 TL ile maliyetleri kurtarabileceğine yönelik ifadeleri yer alıyor.

EKMEK 4 TL OLMUŞTU

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, yetkililere beraber maliyet yapma çağrısında bulunarak, 6 liranın bile maliyetleri kurtarmadığını fırıncı esnafını 7 buçuk liranın kurtarabileceğini dile getirdi. İstanbul Ticaret Odası’na (İTO) bağlı fırınlarda 210 gram ekmeğin fiyatı Temmuz ayında alınan karar ile birlikte 4 TL’ye yükseltilmişti.

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçi alımını duyurdu! İşte bekçi alımı tarihleri!

Okul servis ücreti nasıl hesaplanır 2022? En yakın ve en uzak okul servis ücreti ne kadar?

10 Eylül evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 10 Eylül 2022 evde bakım maaşı yatan iller!