27 / 04 / 2024

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Firma: Huzzak Yapı

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.



Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de inşa edilen Konak Başakşehir projesi 59 adet konuttan oluşuyor. Proje içerisinde ayrıca 7 adet ticari ünitede bulunuyor.

Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede, yüzde 10 peşinat verildiğinde 10 vade fırsatı sunuluyor. Projede yüzde 0,98 vade farkıyla ev sahibi olunabiliyor.

Sınırlı sayıda dailerde geçerli olacak kampanya 31 Ekim'de sona erecek. Projede 2+1 konutların fiyatları 1 milyon 875 bin TL ile 2 milyon 120 bin TL arasında, 3+1 konutların fiyatları ise 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

Konak Başakşehir'in sosyal donatı alanları arasında Türk hamamı ve sauna, açık fitness alanı, volaybol ve basketbol sahası, kamelyalar, açık çocuk parkı, sauna ve kapalı açık otopark mevcut. 

Modern cadde hayatı olan proje lokasyonuyla özel bölgede konumlandırıldı. Proje Başakşehir’in yeni Sular Vadisi’nin yakınında… Olimpiyat Stadı ve kentin yeni spor kompleksi Şehir Stadyumu'nun ortasında, Otogar-Olimpiyat Stadı metro hattının hemen yanında…Atatürk Havalimanına 10 dk, Tem otoyolu ve Mahmutbey gişelere birkaç dakika mesafe uzaklıkta.

Konak Residence Başakşehir iletişim
Web: http://www.huzzakkonakbasaksehir.com/
Telefon: 444 1 549 


Geri Dön