27 / 04 / 2024

Konformist Rezidans Beylikdüzü daire fiyatları!

Konformist Rezidans Beylikdüzü daire fiyatları!

Firma: Bahar Işıl İnşaat

Proje: Konformist Residence

Bahar Işıl İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Konformist Rezidans Beylikdüzü daire fiyatları 195 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yer alan daireler için banka kredisi kullanmak mümkün...



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Konformist Residence'ın inşaat alanı 6 bin metrekare olarak belirlendi. Projede satış süreci devam ediyor.


90 daire ve 16 ticari birimin yer aldığı Konformist Rezidans'ta konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sağlanıyor. Konformist Rezidans Beylikdüzü daire fiyatları bilgilerine ulaşmak için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Bahar Işıl İnşaat projesi olarak inşa edilen  Konformist Residence  Beylikdüzü'nde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 74 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde yükselen Beylikdüzü Konformist Rezidans'ta; oyun alanları, kapalı otopark, fitness center, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, sauna gibi imkanlar sunuluyor.


Konformist Rezidans Beylikdüzü daire fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dükkanların alanları 45 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiyor.


Telefon: 0212 852 48 71 

Web adresi: www.baharisil.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön