Genel

Konteyner ev güvenli mi? Konteyner ömrü ne kadar?

Konteyner evlere dair detaylar gündemi şu sıralarda bir hayli meşgul etmektedir. İşte konteyner evlere dair merak edilenler!Ülkemiz için bu tarz yapılar sıklıkla bahçesi olan ya da bir arazisi olan vatandaşlar tarafından kullanılmaktadır

KONTEYNER EV NEREYE KURULUR?

Konteyner Evler Nereye İnşa Edilir? sorusu merak edilen sorular arasında yer almaktadır. Ülkemiz için bu tarz yapılar sıklıkla bahçesi olan ya da bir arazisi olan vatandaşlar tarafından kullanılmaktadır. Yani arsası olanlar bu yapıları kolaylıkla inşa edilmektedir.

Peki “Konteyner ev güvenli mi? Konteyner ömrü ne kadar?” İşte konteyner evlere dair bu ve benzeri soruların yanıtları…

KONTEYNER EV GÜVENLİ Mİ?

Konteyner evler, depreme dayanıklıdır. Konteyner evler, bu yapıyı almak isteyenlere yüksek bir güvenlik sunar. Bundan dolayı depreme karşı kendinizi güven altında tutmaya başlayabilirsiniz. Konteyner evin içindeki mobilyaların sabitlenmesi de son derece kolaydır.

KONTEYNER ÖMRÜ NE KADARDIR?

Prefabrik yapılar uzun ömürlü yapı sınıfında bulunmaktadır. Bu yapılar ortalama 40 yıl güvenle kullanılabilir. Yağmur, rüzgar, kar, nem ve kullanma şekli gibi etkenler yapının ömrünü etkilemektedir. Diğer yapı modellerinde olduğu gibi standart bakımlarının yapılması da bina ömrünü olumlu yönde etkilemektedir.

KONTEYNER EV YAZIN SICAK OLUR MU?

Prefabrik yapılar, yüksek ısı yalıtımı sağlayan malzemelerden bir araya gelir. Dört mevsime de uygun olan yapı seçeneği ile bireylerin karşına çıkmaktadır. Prefabrik yapılar arasında bulunan prefabrik evler; yalıtım performansı ile sıcak veya soğuk, farklı iklim tipine sahip bölgelerde de bu yapı tercih edilebilir.

KONTEYNER NASIL TEMİZLENİR?

Taşıma konteynerinin içindeki talaş, tıbbi atık poşetine doldurularak ve 900 cc su içine 100 cc çamaşır suyu ilave edilerek temizlenebilir. Kuruduktan sonra ise hızlı yüzey dezenfektanı sıkılacak ve 2 dakika bekletilebilir.

2. EL KONTEYNER ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

2. el konteyner satın alırken belli başlı hususlara dikkat edilmelidir. İlk dikkat edilmesi gereken şey de kalite ve sağlamlık olmalıdır. İlk kullanıldığı zamanda beri ne kadar zarar gördüğü ve ne kadar zaman daha kullanılacak durumda olduğu gibi faktörler büyük önem taşır. Bu konuda kaliteli bir ürün almak her zaman önem arz etmektedir.