Sektörel

Konut alan kazançlı çıkacak!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin konut almak isteyen vatandaşların yeni kampanyayı değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul sektörünün Çevre ve Şehircilik Başkanlığı desteğiyle hazırladığı indirim kampanyası bugün tanıtıldı.

Swissotel'de gerçekleştirilen toplantıya TMB Başkanı Mithat Yenigün, İNDER Genel Başkanı Nazmi Durbakayım, KONUTDER Başkanı Altan Elmas, İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, T.C Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Keleş, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım,Oyak Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörü Ali Seydi Karaoğlu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin katıldı.

"Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla görücüye çıkan kampanyanın tanıtım toplantısında açıklamalar yapan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin konut almak isteyen vatandaşların bu kampanyayı değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

Yetgin, "Yaşanan dalgalanmalara karşı dinamik bir dönem geçirdik, son dönemdeki döviz kuru hareketliliğinden tüm sektörler etkilendi. Biz dövizdeki artışa rağmen daha çok çalıştık. GYODER olarak sektörü rahatlatacak çalışmalar yaptık. Yaptığımız kampanyaları ev almak isteyen vatandaşlar iyi değerlendirsin" dedi.

Yeni bir güçbirliği kampanyası için bir araya geldiklerini söyleyen Yetgin sözlerini şu şekilde tamamladı: "Konut alan kazançlı çıkacak, ev sahibi olmak isteyenler bu fırsatı değerlendirsin. Bu fiyatlar bir daha gelmeyecek."

8 soruda konutta indirim kampanyası 2018!

Konutta tarihi kampanya yarın başlıyor!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com