01 / 08 / 2024

Konut alırken bakış açınızı değiştirin! Metrekareye ve fiyatına değil; zemin etüdü, demir ve beton kalitesine bakın!

Konut alırken bakış açınızı değiştirin! Metrekareye ve fiyatına değil; zemin etüdü, demir ve beton kalitesine bakın!

Depremlerden sonra konut satın almak isteyenlerin bakış açısını değiştirerek bilinçli hareket etmeleri gerektiğini belirten Sirius Florida Satış Müdürü Süleyman Arslanboğa, konut almak isteyenleri uyardı. 



Özellikle depremlerden sonra konut satın almak isteyenlerin bakış açısını değiştirerek bilinçli hareket etmeleri gerektiğini belirten Sirius Florida Satış Müdürü Süleyman Arslanboğa, “İnsanlar genelde ev alırken metrekareye, sosyal alanlara ve fiyata bakıyor. Aslında önce zemin etüdünü, demir ve beton kalitesini incelemeleri gerekli.'' diyerek uyardı.

İZMİR'DE 1.2 ÖNEM KATSAYISIYLA İNŞA EDİLEN İLK KONUT PROJESİ

Sirius Florida Satış Müdürü Süleyman Arslanboğa, İzmir'de 1,2 önem katsayısıyla inşa edilen ilk konut projesi olma özelliği taşıyan Sirius Florida'nın sağlam, güvenli ve yatırım değeri yüksek özellikleriyle rakiplerinden ayrıldığını söyledi.

İmar yönetmeliğinde önem katsayısının normalde 1 alınmasına rağmen, katsayıyı 1,2 olarak belirlediklerini belirten Arslanboğa, böylece Sirius Florida'da zemin yüksekliğinin yaklaşık iki katına çıkarılarak güçlendirildiğini söyledi.

İnşaat sektöründe 1,2 önem katsayısının okul, hastane ve devlet kurumları gibi her durumda kesintisiz hizmet vermesi gereken binalarda kullanıldığı bilgisini veren Süleyman Arslanboğa, “İzmir birinci derecede deprem bölgesinde yer alıyor ve her an deprem tehdidiyle karşı karşıyayız.

Bu nedenle insan hayatını ön plana alarak sağlam kaya zeminde olmamıza rağmen önem katsayısını 1,2'ye çıkardık. Beton kalitesini ise C40 olarak belirledik. C40 normalde köprü inşaatlarında kullanılır. Biz Sirius Florida'yı site sakinlerinin bir ömür güvenle yaşayabileceği sağlamlık ve kalitede inşa ediyoruz.

Sirius Florida'yı rakiplerinden ayıran bir diğer özellik ise döşeme kalınlığının (tabliye) sağladığı ısı ve ses yalıtımı. Bildiğiniz gibi otel ve hastane odalarında sessizlik hakimdir.

Biz de aynı standardı apartman yaşamında uyguladık. Sizlere apartmanda müstakil yaşam deneyimi sunuyoruz. Üstelik kalın zemin ve üstüne uyguladığımız seramikler sayesinde ısınma giderlerinden de tasarruf sağlıyoruz” dedi.

Konut alırken bakış açınızı değiştirin! Metrekareye ve fiyatına değil; zemin etüdü, demir ve beton kalitesine bakın!

YATIRIMCILAR İÇİN EN CAZİP BÖLGELER

Sirius Yapı olarak sektördeki standartları aşan bir yaşam kalitesi sağlamak istediklerini vurgulayan Süleyman Arslanboğa, projenin sunduğu olanaklarla birlikte konumuyla da ilgi gördüğünü dile getirdi.

Sirius Florida'nın sağlam zemin üstünde  İzmir  körfezine hakim konuma sahip olduğunu kaydeden Arslanboğa, “Her bina temeli kadar güçlüdür. Kaya zemin üzerine inşa edilen projeler, yüksek dayanıklılık ve güvenlik sunar. Üstelik, kaya zemin üzerine inşa edilen yapıların uzun ömürlü olması, yatırımcılar için cazip bir özellik taşıyor. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerden projemize yatırım yapanlar, satın aldıkları evin güvende olduğunu bilmenin rahatlığını yaşıyor.

Bulunduğumuz bölge Çiğli'de yatırım getirisi anlamında değerli ve sürekli prim kazanan nitelikte. Biz müşterilerimizin sadece bugününü değil, geleceğini de garantiye alıyoruz

Onlara sağlam, uzun ömürlü ve yüksek kazançlı yatırım imkanını bir arada sunuyoruz. Kentsel dönüşüm ihtiyacı duymayacakları, güvenle yaşayacakları bir proje yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Konut alırken bakış açınızı değiştirin! Metrekareye ve fiyatına değil; zemin etüdü, demir ve beton kalitesine bakın!

SİRİUS FLORİDA'DA TESLİMLER ARALIK 2025!TE!

Kaba inşaat sürecindeki Sirius Florida’da anahtar teslimlerini Aralık 2025’te yapacaklarını belirten Satış Müdürü Süleyman Arslanboğa, sınırlı sayıdaki daire için yüzde 30’u peşin, 60 ay vadeli 1,99 faiz oranına sahip kampanyanın da konut yatırımı yapmak isteyenlerin için avantajlı bir fırsat sunduğuna dikkat çekti.

1 milyon lira ile yapılacak en akıllı yatırımı Ekonomist Mert Başaran açıkladı!

Konut sahibi olmak isteyenlerin yeni gözdesi! 'Arsadan ev' alırken neye dikkat edilmeli? 

Konut satışlarını yüksek faiz oranları ve artan konut fiyatları vurdu!

Geri Dön