Sektörel

Konut alırken kazanmak isteyen Cityscape Turkey’e koştu!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı, başarılı başlangıcı ile Türkiye gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. Cityscape Turkey’in sunduğu benzersiz fırsatlardan yararlanmak için gelen konut alıcılarının yoğunluğu da dikkat çekti.

Cityscape Turkey’in elde ettiği bu başarı, hem fuara katılan firmaları, hem de ziyaretçileri ve yatırımcıları mutlu etti. Ziyaretçiler, Cityscape Turkey’e özel indirim ve ödeme avantajlarından yararlandı. Fuarda yer alan sektörün öncü firmaları ise Cityscape Turkey’de beklentilerinin üzerinde bir yoğunluk ve ilgi ile karşılaştıklarını belirterek, “Cityscape Turkey, Türkiye gayrimenkul sektörünün 2016 ve gelecek hedeflerine ulaşmasında kaldıraç olacaktır” vurgusunu yaptılar.



Cityscape Turkey’e katılan bazı öncü firmaların organizasyona ilişkin görüşleri özetle şöyle:

“Cityscape Turkey, beklentilerin de üzerinde başarıya imza atıyor”

DKY İnşaat, Cityscape Turkey’e özel avantajlar da sunuyor. Grup, “%10 peşin öde, gerisini taşın öde” dahil tüm kampanyalarının üzerine ek olarak fuara özel %5’lik ekstra bir indirim daha sunuyor.


Cityscape Turkey’de dört projelerinin basın lansmanını gerçekleştirdiklerini belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Bir kentsel dönüşüm projesi olan DKY Sahil projemiz, 138 daireden oluşan ve Kartal sahilinde, deniz kenarında yer alan projemiz. DKY Cadde de; butik projelerin üretildiği, merkezi lokasyonlarda olduğu için adını Cadde olarak belirlediğimiz konseptimiz, alt markamız. Bu konsept altında 3 projemiz, Bağdat Caddesi bölgesinde, Kadıköy’de yer alıyorlar. DKY Sahil’in yanı ysıra DKY Cadde Suadiye 12, DKY Cadde Göztepe 05, DKY Cadde Erenköy 86 projelerimizin de lansmanını fuarda yaptık. Bir taraftan da, DKY Ada projemizin de ön kayıt sürecini burada devam ettiriyoruz” dedi.


Projelerine yoğun bir ilgi olduğunu belirten Ali Dumankaya “Cityscape Turkey’de, kişisel beklentilerimin de üzerinde bir ziyaretçi trafiği gerçekleşiyor. Kurumsal yatırımcılar da var, bireysel yatırımcılar, konut alıcıları da yoğunlukta. Şu ana kadar Cityscape Turkey’deki ziyaretçi sayısındaki yükseklik, bizlere de hareket, bereket olarak yansıdı” diyerek, organizasyonun başarasından duydukları memnuniyeti de dile getirip, bir sonraki Cityscape Turkey’e katılımla ilgili şimdiden planlamalara başladıklarını belirtti.


“Ziyaretçi sayısı ve profili öngörülerin de üzerinde”


http://estonsehir.com/tr



2-) Ege Yapı : Yüzde   10 + 5 indirim

Web: http://www.egeyapi.com/


3-) Ofton : Yüzde  13 indirim

Web: http://www.ofton.com.tr/


4-) Mirage, Marka ve Exen projeleri : Yüzde  10 + Yüzde  10 indirim

Web: http://www.suryapi.com.tr/


5-) Delta Deluxe : Yüzde   10 + 10 indirim

Web: http://www.deltadeluxe.net/


6-) TGP - Grand Tower ve Luxury Residence: Yüzde   5 indirim


7-) Dipsar Residence : Yüzde   5

Web: http://www.pnr-yapi.com/tr/project/dipsar-residence/


8-) Selamiçeşme Pınar Residence : Yüzde   5


9-) Kent Residence : Yüzde  5


10-) Mutlu Residence Projeleri : Yüzde  5


11-) KÖY/ Zekeriyaköy : Yüzde  0,32 faiz

Web: http://www.koy.com.tr/


12-) DKY KARTAL, DKY Sahil ve DKY ON : “Yüzde 10 peşin öde gerisini taşın öde” + yüzde  5 ekstra indirim

Web: http://www.dkyinsaat.com/


13-) Atakoy Residence Hyatt Regency :  Yüzde 5 indirim