27 / 06 / 2024

'Konut fiyatları düşecek, almayın' diyenlere İslam Memiş'ten sert cevap! Vaktin varken al, yoksa parklarda yatacaksın!

'Konut fiyatları düşecek, almayın' diyenlere İslam Memiş'ten sert cevap! Vaktin varken al, yoksa parklarda yatacaksın!

Para piyasası uzmanı İslam Memiş, konut piyasasını değerlendirerek konut almak için fiyatların düşmesini bekleyenlere seslendi. Peki konut fiyatları düşecek mi, konut alalım mı, bekleyelim mi? İşte İslam Memiş'in o yanıtı...



Konut kredi faizlerinin yükselmesi ve inşaat maliyetlerindeki artış konut fiyatlarını yükseltti. Bu koşullarda konut sahibi olmakta zorluk çeken vatandaşlar konut fiyatlarının düşmesini bekliyor. Peki konut fiyatları düşecek mi?

Piyasa uzmanı İslam Memiş, konut fiyatlarında düşüş bekleyip ev almayanlar için sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 'Konut fiyatları düşecek, almayın' diyenlere sert cevap veren Memiş, yatırımcılara seslendi. Konut almanın zamanı olduğunu ve vakit varken herkesin ev sahibi olması gerektiğine vurgu yaptı. Memiş konut almak için bekleyenlere ve evlerini satanlara ise 'Fakirleştikçe fakirleştin' diyerek sert çıktı.

İşte İslam Memiş'in sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım....

İslam MEMİŞ @islammemiss
“Konut fiyatları düşecek, almayın, bekleyin, hatta satın” diyenlere inananlar var ya;
İşte onlara verilecek en güzel cevap

“Alma kardeşim alma, hatta sat, sat ki elin yabancısı fırsat kolluyor nasıl bedavaya alırım diye onlara kıyak yapmış olursun. Sen mal sahibi olma, sen çadırda yaşa, onların istedikleri de bu. Sana yapılacak bir şey yok. Seni artık tedavi edemeyiz. Bu laflara kanıp fakirleştikçe fakirleştin. Başını sokacak bir ev sahibi ol vaktin varken, yoksa parklarda yatacaksın”

Konut piyasasında korkutan senaryo: 1-2 yıla kiralık ev bulamama cehennemi yaşanacak!

Konut fiyatları ne olacak? Kimler evlerini satıyor, fiyatları kim yükseltiyor?

Geri Dön